Jump to content

Recommended Posts

Posted

System Requirements:

Procesor (CPU):

Pentru 720p/720i ar trebui Intel 2200 MHz sau AMD 2200+ .

Pentru 1080p/1080i ar trebui un Intel Dual Core Pentium D 3200MHz+/Intel Core 2 Duo 2400MHz+ sau AMD X2 de la 4200+ in sus.

Placa Video (Graphics card):

MPEG1/2 (PS/TS compliant streams) hardware decoding:

Pentru 720p - nVidia GF 6600+.

Pentru 1080i/p - nVidia GF 7100/7300+.

H.264 (compliant) HardWare decoding:

720p,1080i/p - nVidia GF 7100/7300+.

VC-1 HardWare decoding:

720p,1080i/p - nVidia GF 8400+

Memorie (RAM):

De preferat ar fi un 1GB ddr/ddr2. Daca in acesta situatie aveti probleme de redare , inchideti toate procesele ce ruleaza in fundal : uTorrent , Yahoo Messenger, Skype , Widget ( orice consumator de RAM)

Software Requirements:

Media Player Classic Home Cinema pe care il puteti downloada de aici.

Dupa ce deschideti un film cu Media Player Classic Home Cinema, dati click dreapta pe ecran - options si faceti urmatoarele setari:

Cei ce folosesc XP trebuie sa bifeze VMR9 ( renderless ).

Filters:

Inainte de a instala aceste codecuri, dezinstalati absolut toate codecurile ce le aveti pe pc.

1. ffdshow cu toate optiunile.

2. MatroskaSplitter cu optiunile default.

3. Cei ce au placi nVidia care suporta CUDA, instalati si CoreAVC.

4. Pentru cei cu Windows 7, downloadati asta. Rulati si setati ffdshow ca decodor implicit.

Setari ffdshow si CoreAVC:

1. ffdshow

ffdshow suporta acum si DXVA, adica decodare hardware, decodare realizata de catre placa video. CPU load va fi pe undeva pe la 5%. Normal, trebuie sa suporte si placa video. Gasiti aceste informatii pe site-ul producatorului.

Start - ffdshow - DXVA Video decoder configuration si faceti urmatoarele setari:

Start - ffdshow - Audio decoder configuration si faceti urmatoarele setari:

Pentru cei ce au sisteme 5.1:

2. CoreAVC

Dupa cum am spus, CoreAVC il folositi doar daca aveti placa nvidia care suporta CUDA. Uitati-va pe site-ul producatorului sa vedeti daca placa voastra suporta CUDA.

Start - CoreCodec - CoreAVC Professional Edition - Configure CoreAVC

Ca sa folositi CoreAVC in MPC-HC, faceti urmatoarele setari:

Pentru Apple QuickTime Format:

Instalati asta.

SFAT: Folositi ce v-am zis eu aici si nu veti avea probleme + calitatea va fi maxima. Nu mai folositi VLC sau mai stiu eu ce pentru HD.

Completare: Pentru cei ce au placi nVidia, faceti urmatoarele setari, de fapt setare: Deschideti nvidia control panel ( il gasiti in control panel sau la click dreapta pe desktop ) si alegeti modul advanced. Faceti ca in poza de mai jos si dati Apply.

Daca aveti si un tv legat prin hdmi, sau un al doilea monitor, faceti aceleasi setari si pentru el. Aceasta setare se face pentru a pastra detaliile negrului si ale varfurilor de alb dintr-un film. Nu o sa mai aveti negru sters de acum incolo.

SURSA

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.