Jump to content

[Tutorial] Meta Description Si Keywords - Html


FlorinDragomir

Recommended Posts

Invata sa faci META Description si META Keywords pentru site-ul tau.

Descriere META description: : Reprezinta o descriere scurta si cat mai unica a fiecarei pagini sau website. Este un punct foarte important dpdv al optimizarii. Motoarele de cautare principale (Google, MSN, Yahoo) pun un accent destul de mare pe prezenta acestui tag in fiecare pagina. In ultimul an, Google (si mai recent MSN) a inceput sa sustraga descrierea unui website din DMOZ (in cazul in care acesta este prezent in DMOZ), in cazul in care nu gaseste tag-ul prezent in pagina. In cazul in care acest tag nu este prezent, si website-ul dvs. nu exista nici in DMOZ, descrierea care va fi prezenta va fi doar o acumulare de cuvinte alese aleator din continutul paginii, ceea ce va afecteaza negativ importanta, si pozitionarea in rezultate.

Avantaje META Description: Ajuta semnificativ la optimizarea unei pagini. Reprezinta un punct important in algoritmul de pozitionare folosit de motoare de cautare internationale.

Ce este un keyword ?

Daca esti un web content writer cunoscator de limba engleza la nivel de novice stii ca termenul “keyword” inseamna cuvant cheie (tradus pe romaneste). Toata povestea si discutiile seoistilor despre keywords pornesc de la faptul ca Google nu-si poate da seama de performantele unui website daca nu are ca drept reper keywords, in consecinta se uita la munca seo content writerului.

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.