Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce parere aveti despre melodia de mai jos, dar despre videoclip ?

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

Sincer, nu-l consider un producator Dubstep. E mai mult fidget/electro house, brostep. Marog, melodia a fost ok, cand a aparut. Obisnuiam sa ascult dubstep acum 2 ani, cand nu era asa de mainstream, mai rar acum.

Mai degraba Drumstep si DNB.

fWy1P.gif

Posted

Eu as zice ca Sonny John Moore cunoscut ca Skrillex este un producǎtor american de muzicǎ dubstep.

220px-Skrillex.jpg

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

mda ! no comment . sunt nou in tipul asta de muzica,sincer niki nu prea gasesc ceva sa ma atraga niki macar ce caut,adica ritm de bass. si altele.amestekatura asta de muzica era in copilaria mea,dar era un vis.deci ceva ce vedeam,nu auzeam.no pot numi chiar muzica.desi nu imi place as agrea mai usor Stomp-ul .in loc la muzca asta oribila.e ce cred eu si ce zic eu.

• Moderators
Posted

Melodia asta e printre putinele melodii dubstep care imi plac. Iar video-ul, no comment, l-am vazut..si revazut..si tot nu imi revin:D Nu sunt fan dubstep, dar ascult ocazional.

Posted

love that one.

&list=FLq4mB1I_BEmgRy6K_PdguFQ&index=9&feature=plpp_video

oh, si mai ales asta:

Skrillex e interesant tipu, face combinatii faine, dar nu mi se pare ca se limiteaza la un subgen.

Videoclipu parca duce melodia la un alt nivel >.< fara video suna ok, dar videoclipu o face sa straluceasca.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.