Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ai nevoie de un stick bootabil cu Windows 7 ?

Daca da ce garantie am ca mi-l dai inapoi :)) ... nu ca m-ar face pretul unui stick :P

PS : Prin ce zona a capitalei locuiesti ?

Îmi rezerv toate drepturile de a avea greșeli gramaticale

Copyright © 2012 FlorinDragomir.Toate drepturile rezervate.

Posted

vrei si ai incredere in mine . ok nu tot ok.vrei imi lasi un numar de tel si te sun eu si vb mia multe.alfel mai caut.multumesc.vezi ca aici suntem ca o familie.nu stiu ce garanti cauti tu dar in fine.

Posted

:P Ti-am mentionat ca nu m-ar face un stick, numai face atata "galacie", nu vreau nici-o garantie.

Tine cont ca abea am intrat in aceasta "familie" si nu va stiu foarte bine pe multi dintre voi.

In seara aceasta ar trebuii sa imi aduca verisorul prietenei mele stick-ul cu Windows 7 Bootabil si te contactez eu prin PM. Stima

PS : Mi-a place sa imi leg noi prietenii pe aici

Posted

Ma bucur sa aud astfel de lucruri Paul, revenind la treaba noastra ti-am zis, te anunt prin PM daca in seara asta "soseste stick-ul" :))

Posted

iara cu stickul ala,in afara de florin(multumesc florin) aveam si eu pretentia ca aia mai vechi cares din bucuresti sa ma ajute si pe mine ca pui mei tocmai cineva dintre ei sa exprimat ca suntem o familie,cica! aratatimi ca suntem o familie.ca daia va stiu de 5-6 ani.

Posted

ma gandeam sa ti-l trimit prin curier :devil: dar tu platesti curieru :devil:

alti prieteni sunt din restul tari

adica vreo 600km mai la vest... +- cateva zeci poate sute de km :))

Posted

iara cu stickul ala,in afara de florin(multumesc florin) aveam si eu pretentia ca aia mai vechi cares din bucuresti sa ma ajute si pe mine ca pui mei tocmai cineva dintre ei sa exprimat ca suntem o familie,cica! aratatimi ca suntem o familie.ca daia va stiu de 5-6 ani.

Eu de exemplu, nu am stick cu Windows 7, sau cu vreun alt sistem de operare. Folosesc DVD-uri :)). Cum as fi putut sa te ajut :-s ?

Ai rezolvat pana la urma ?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.