Jump to content

Recommended Posts

Posted

Citind semnalarea lui Daniel Nita de referitoare la Facebook Connect/Login, am verificat, si, am constatat cu stupoare ca intr-adevar nu mai functiona cum trebuie.

Dupa ce ma autentificam sau incercam sa creez un cont nou, totul parea ca merge bine, insa nu se prelua numele utilizatorului din contul de Facebook, si, contul proaspat creat era imposibil de folosit.

Nefacand nicio modificare in ultimul timp la Facebook sau alte lucruri ce puteau afecta autentificarea social media, am ramas uimit, dar m-am gandit ca problema probabil ca vine din partea celor de la Facebook care cine stie ce modificari au adus platformei.

Ca sa nu mai lungesc povestea, va voi spune ca, dupa ce m-am chinuit sa gasesc o rezolvare a problemei, am dat peste tutorialul Facebook Login Integration (latest version), in care era precizat un lucru care in celelalte tutoriale nu era (in trecut probabil nefiind nevoie), si anume: Make sure that all "Migration" settings are DISABLED, other than "Remove Deprecated APIs".

Asadar, in tab-ul Advanced al aplicatiei Facebook, trebuiau dezactivate toate optiunile din dreptul "Migration":

facebookconnectapplicat.png

Le-am dezactivat pe toate, dupa care am incercat sistemul Facebook Connect de pe forum, si, din fericire, am observat ca asa, mergea. Cu toate acestea, am descoperit prin incercari, ca este suficienta dezactivarea primelor 3 optiuni (Stream Post URL security, Remove offline_access permission, Timezone-less events) pentru ca Facebook Connect-ul sa functioneze in parametrii normali.

Acestea fiind spuse, daca poate si altcineva sa-mi confirme functionarea sistemului, v-as fi recunoscator.

P.S: Multumesc Daniel pentru atentionare !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

On 5/15/2012 at 11:25 PM, gaby said:

Acestea fiind spuse, daca poate si altcineva sa-mi confirme functionarea sistemului, v-as fi recunoscator.

P.S: Multumesc Daniel pentru atentionare !

functioneza ok acum

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.