Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu de putine ori ni s-a intamplat sa nu ne mearga un joc, asa ca acum inainte de a va chinui sa faceti rost de joc si mai apoi sa vedeti ca nu va merge sa recomand sa verificati daca va merge.

Pentru a verifica acest lucru poti incerca sa cauti jocul pe site-ul. Daca nu gresesc va trebui sa aveti instalata Java.

dt1Lm.jpg

Dupa ce am selectat jocul dorit apasam butonul can i run it?

Dupa o scurta verificare a componetelor sistemului si comparare cu cerintele jocului va va aparea ceva asemanator (mai mult sau mai putin detaliat in functie de informatiile pe acre el are site-ul de joc)

zhTGt.jpg

!!! Din pacate lista de jocuri este limitata, deci nu veti putea verifica orice joc, insa cele populare deobicei se gasesc.

Posted

Cred ca am uitat sa zic ca asta ar fi si o metoda foarte rapida, fara softuri cu care puteti afla ce componente aveti in calculatorul/laptopul dumneavoastra sau mai e si metoda lui Gaby prezentata in mesajul de mai sus

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.