ecaldura Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 (edited) Salut, Am gasit o oferta la panouri radiante si ma gandeam ca v-ar interesa. Incepind cu 2011 firma SPAM a devenit unic distribuitor de panouri radiante ... , plasme termice, tablouri Carbon-Crystal pentru judetele Galati, Braila avand in acelasi timp dreptul de a comercializa produsele prezentate in site in intreaga tara. Pentru mai multe informatii, vizitati ..... Edited May 25, 2012 by Pavilion reclamă
+alex008 Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 (edited) Stiu ca e reclama, dar vreau sa zic ca am si eu 2 panouri dintrastea radiante ------- nu stiu daca chiar modelul asta. Pot zice ca sunt foarte multumit de ele. Incalzesc bine, aerul e ok si are termostrat. Sunt o investitie ok. Edited May 25, 2012 by Pavilion :)
+Pavilion Posted May 25, 2012 Report Posted May 25, 2012 Îmi vine să banez contul pentru reclamă, dar te las cu warn. Pentru PUBLICITATE există secţiunea "ANUNŢURI", iar asta de aici se cheamă reclamă. Pe alte forumuri erai banat complet + topic şters.
Recommended Posts