Jump to content

Recommended Posts

Posted

YouTube, site-ul care cu siguranta a ajuns pentru multi utilizatori "noul player" cu care asculta melodiile preferate, a fost lansat in luna mai a anului 2005. Dupa ce a fost cumparat de Google succesul lui a explodat. Pe data de 21 mai 2012, YouTube a implinit 7 ani de existenta.

Asadar, dupa cei 7 ani de acasa, avem si niste statistici interesante: daca anul trecut se uploadau 48 de ore de filmulete intr-un minut, acum se uploadeaza dublu :O, se vizualizeaza aproximativ 600 de milioane de video-uri pe zi de pe mobil si aproximativ 4 miliarde in total, iar pana in prezent exista 800 de milioane de utilizatori:

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Impresionat.. daca te gandeti ca fiecare asculta pe mobil melodii de pe youtube, cam 3 minute fiecare nu-i de mirare ca sunt asa de mari valorile/zi :) Oricum impresionant

Posted

Impresionat.. daca te gandeti ca fiecare asculta pe mobil melodii de pe youtube, cam 3 minute fiecare nu-i de mirare ca sunt asa de mari valorile/zi :) Oricum impresionant

De ce ai intra pe youtube sa asculti muzica de pe mobil? Consum aiurea..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Chiar si asa multi o fac. Daca ai internet nelimitat pe mobil, nu-ti pasa, daca nu ai, nu asculti :)).

Ah da, am uitat ca is abonamente cu nelimitat. Nu am avut niciodata internet pe mobil so nu prea stiu cum e :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.