Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cei de la RCS & RDS doresc sa lanseze in urmatoarele saptamani aplicatia Digi Oriunde. Ea va merge prin internet, ca si Skype, si va permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite. Software-ul va fi disponibil pentru toate platformele mobile importante, precum: Android, iOS si Windows Phone. Asadar, daca sunteti client de telefonie mobila RDS atunci cu aceeasi aplicatie puteti apela si numere de telefon normale la aceleasi tarife. Practic, totul va functiona ca Skype-ul, asadar din punctul meu de vedere aplicatia nu se va bucura de foarte multi fani, mai ales daca merge la fel de bine precum Digi Net Mobil :bag:.

160px-RCS-RDS.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu uita, skype a fost cumparat de Microsoft, care a efectuat modificari majore asupra infrastructirii (daca inainte orice calculator putea deveni server, acum toate comunicatiile sunt canalizate prin servere Microsoft. Multa lume speculeaza ca acest lucru a fost facut nu pentru o fiabilitate mai mare(mergea bine si inainte) ci pentru a putea fi taxat utilizatorul.

Also, un exemplu care sar putea aplica si in cazul versiunilor de skype pe Android:

Pana acum, versiunile de skype pentru linux si windows au fost intretinute concomitent. (au primit cam acelasi numar de updaturi fiecare, nici unul nu a fost neglijat). Insa de cand a fost cumparat de Microsoft, versiunea de Windows a primit multe updateri ( undeva peste 30 ) in timp ce versiunea de Linux doar un update.. So again, apare o tendinta de a suporta doar versiunea pentru Windows.

In contextul asta, mie mi se pare ca RDS vrea sa intre pe un segment de piata de urmeaza sa se deschida

love is a verb
Love is a doing word

Posted

In contextul asta, mie mi se pare ca RDS vrea sa intre pe un segment de piata de urmeaza sa se deschida

adica segmentul smartphonurilor?

Posted

Dupa parerea mea, Skype nu va fi inlocuit de nici un program de acest tip, datorita lagului mic si numarului mare de utilizatori! :nep::party:

P.S. Skype isi ciuruie concurenta :nep::)):pope:

Nu uita, skype a fost cumparat de Microsoft, care a efectuat modificari majore asupra infrastructirii (daca inainte orice calculator putea deveni server, acum toate comunicatiile sunt canalizate prin servere Microsoft. Multa lume speculeaza ca acest lucru a fost facut nu pentru o fiabilitate mai mare(mergea bine si inainte) ci pentru a putea fi taxat utilizatorul.

Also, un exemplu care sar putea aplica si in cazul versiunilor de skype pe Android:

Pana acum, versiunile de skype pentru linux si windows au fost intretinute concomitent. (au primit cam acelasi numar de updaturi fiecare, nici unul nu a fost neglijat). Insa de cand a fost cumparat de Microsoft, versiunea de Windows a primit multe updateri ( undeva peste 30 ) in timp ce versiunea de Linux doar un update.. So again, apare o tendinta de a suporta doar versiunea pentru Windows.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.