Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Vreau sa achizitionez un router wireless pentru acasa, si nu sunt decis ce sa iau. Am nevoie mai mult pentru iphone, sa nu stau pe 3G care merge cand vrea el, mai vin cu laptop-ul de la munca, acasa.. si va trebui sa am conexiune, macar wifi, si nu in ultimul rand, pentru sora-mea cand mai vine pe-acasa, as vrea sa nu stea pe infectul ala de stick digi. In plus fata de asta, am un vecin de-asupra care are wi-fi si nu-mi da parola. Poate crede ca-i fur internet cu galeata, ceva nu e in regula, dar nu stiu exact ce. :D

So, recomandari va rog. Buget, undeva pana in 120 RON, (150 RON maxim). Fara oferte de linksys, n-am nimic cu firma, dar sunt patit, si n-am chef sa il restartez din 2 in 2 zile (poate gresesc, dar asa am patit).

Ma gandeam la D-link (in principal), dar sunt deschis si la alte oferte de la alti producatori.

Posted

cam cat e apartamentu? De exemplu eu am unu micutz.. si desii prind semnal mai puternic in unele locuri de la vecinu din blocu de langa, routeru meu merge fara nici o buba.

Tenda w311r ii zice (desii nu pot sa zic ca il recomand.. era cel mai ieftin ce lam gasit.. )

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

4 camere, destul de lung, si am impresia ca sunt pereti de rezistenta, la mijloc pe undeva. Cel mai probabil , routerul va fi pus la mine, intr-un capat. Sunt curios daca va ajunge semnalul si in partea cealalta a camerei, prin peretii de rezistenta.

Pai si eu daca ies pe balcon, am semnal de la vecinul de peste drum. Si e moca, n-are parola, dar daca am intrat in casa.. nu mai am deloc semnal.

Posted

http://www.pcgarage.ro/access-point-uri/tp-link/tl-wa801nd/ merge?

http://www.pcgarage.ro/routere-wireless/d-link/dir-615-wireless-n-router/

Mas duce pe chestii de genu cu 2 antene.. nu de alta, dar pana in 150 nu is multe de ales.. :-?? astea macar dau impresia ca ar avea o raza mai buna.. ( app, poti cumpara o antena mai buna dupaia daca nu ai acoperire buna.. )

btw, daca vecinu tau are WEP ii poti afla usor parola :D revin cu un edit cu linku :P

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Cred ca o sa merg pe D-link pana la urma. Review-uri bune la el si pe pcgarage si pe emag (cred ca e acelas model la care m-am uitat).

Daca-s avea bani as lua D-Link DIR-655. Doarca, si daca-s avea bani, ar fi mult prea mult pentru ce-mi trebuie mie.

Ms de info. Saptamana viitoare o sa-l cumpar daca nu imi schimb decizia pana atunci.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.