Jump to content

Cel Mai Sofisticat Virus Informatic


Graham777

Recommended Posts

Cel mai sofisticat virus informatic poate fi eliminat in cateva secunde. Verifica daca calculatorul tau este infectat.

Bitdefender a gasit antidotul pentru Flame, virusul care fura informatii, parole, inregistreaza conversatii si creeaza capturi de ecran

celmaisofisticatvirusin.jpg

Bitdefender anunta disponibilitatea tool-ului care gaseste si elimina cel mai complex si periculos instrument de spionaj electronic descoperit pana acum, cunoscut sub denumirile de Flame sau Skywiper. Acesta poate fura informatii sau parole, poate inregistra conversatii, poate crea capturi de ecran sau chiar intercepta terminalele echipate cu Bluetooth aflate in apropierea calculatorului.

Setul de instrumente Flame, despre care se crede ca ar fi la originea uneltelor de spionaj Stuxnet si Duqu, se raspandeste prin retelele locale sau prin intermediul stik-urilor USB portabile.

celmaisofisticatvirusin.jpg

"Flame este cea mai inspaimantatoare unealta de spionaj pe care am vazut-o vreodata", a declarat Catalin Cosoi, Bitdefender’s Chief Security Researcher. "Se infiltreaza in locuri in care alte instrumente de spionaj nu reusesc, sustrage informatii pe care altele nu le pot sustrage si se asigura ca terminalul infectat nu are absolut nimic de ascuns. Din fericire unealta de protectie dezvoltata de Bitdefender il elimina rapid si eficient", a adaugat Catalin Cosoi.

Flame nu este doar un instrument singular ci un intreg set aflat sub coordonarea atacatorilor. Ca si dimensiune a fisierului, este cea mai mare unealta de atac intalnita pana acum. Cel mai probabil cercetatorii vor analiza Flame pentru inca cateva saptamani de acum inainte pentru a-I afla toate functiile.

celmaisofisticatvirusin.jpg

Pentru a vedea daca un computer este infectat cu Flame, descarcati unealta de detectie si curatare a Bitdefender la adresa:

Link Bitdefender

Sursa: Yoda.ro

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.