Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut Pc Troubleshooting,sunt Laurentiu,sunt nou....am si eu un forum si am o eroare,presupun ca m-ati putea ajuta,am vazut ca multi v-au cerut ajutor-ul si i-ati ajuta,va rog eu sa ma ajutati,cat de repede posibil.

Cand dau pe "Reply to this toplic" nu imi apare B(bold) si restu,fontu si celelalte,este doar o casuta goala.

Imagine : 9d1503a3ef.png

Folosesc IPB 3.2.3,varianta nulled.

Si,mai am o intrebare...scriptul la "Country" , "Jocul preferat" , "Locatia" , "Time online" .

.Imagine: 42c752c888.png

Va rog sa ma ajutati. :pct:

Posted

M-ai putea ajuta? Te rog frumos,trimite-mi PM cu id tau sau dai add the_darkboy96.

Si...ok,aia cu Bold Italic nu,dar cu Tara,locatia ... nu m-ai putea ajuta?

Posted

Pentru problema cu editorul text, schimba tema si vezi daca pe alta merge. Daca raspunsul este pozitiv, inseamna ca e de la tema.

Locatia este un Profile Field deja introdus in IPB (vezi in Custom Profile Fields din ACP sa fie bifata optiunea Show on user pane/topic view), pentru afisare trebuie completat in profilul utilizatorului.

Pentru tara, vezi:

Pentru Time Online, vezi:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

gaby,nu mi-l poti da tu? ca pe mine nu ma lasa sa-l downloadez,te rog ... si LeadeR,eu aveam alea deja puse .... nu merge :( ... va rog ajutor :D

Posted

Nu inteleg,te dor adauga-mi id-ul de messenger,the_darkboy96 .... mai bine vorbim pe messenger decat sa facem spamm,te rog...+ nu inteleg asa,is mai but cum ar veni :| te rog frumos,daca nu vrei sa adaugi tu,trimite-mi PM cu id-ul tau.... te rog frumos !

Posted

Infine,am schimbat tema....dar am alta problema...cum pun coloanele aranjate? ca mie imi arata asa: 4137956055.png

Va rog ajutorrrrrr.... [-o< . Am cautat o gramada de tutoriale..si am facut,dar nici 1 schimbare,am tema deflection..... va roggg :X !!

Posted

Mda,am vazut,dar eu am nevoie de un hook ceva.Ca....cu boardindextemplate si css si alea nu merge. :| si Hook-ul care mi l-ai dat trebe sa-l cumperi :|. Nu il pot gasi undeva free?

Posted

Infineee,nu stiti cumva,pentru tema FANGORN.PL cum se pune shoutbox? Ca degeaba pun,cum stim toti,ca nu apare doar acolo,langa MEMBERS.

Help please? :*

Posted

Pai ii de la tema,am incercat dar e degeaba :| ... va rogg ajutati-ma :|:(. Nu imi dai id-ul tau de contact? Sa vedem daca putem lamurii problema...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.