Jump to content

Leap Te Scapa De Mouse Si Tastatura


alex008

Recommended Posts

Descoperirea care va schimba dramatic perspectiva asupra industriei mişcării, va fi lansată în curând. Noua descoperire se numeşte Leap, iar creatorii săi spun că dispozitivul poate părea mic, însă este considerat revoluţionar, deoarece poate înlocui cu succes tastatura şi mouse-ul unui calculator.

Leap îţi permite să navighezi printre elementele de pe ecranul computerului doar cu degetul, să scrii şi să semnezi documente oficiale cu ajutorul unui creion doar mişcându-l prin aer şi elimină necesitatea de a avea tastatură şi mouse, scrie Daily Mail.

Dezvoltatorii de la Leap Motion spun că dispozitivul poate urmări şi mima mişcările făcute cu mâna cu o acurateţe de 200 de ori mai mare decât orice alt dispozitiv asemănător.

Dispozitivul, care se poate conecta la un laptop sau la un computer, poate fi folosit cu orice obiecte ţinute în mâna utilizatorului, precum pixuri sau creioane.

sursa antena3.ro

Link to comment
Share on other sites

nu e useless. E o idee chiar interesanta.. Sunt sigur ca Ipad sau Imac sau Iceva va avea in curand incorporat ceva de genu.

Ar fi util in..in. ahm. In gaming sucks (la fel si kinect.. . look at this

http://www.gametrailers.com/user-movie/wario-shake-it-snl-sketch/305872 scz, o trebuit sa folosesc asta ca vad ca daca pun linku simplu, apare "could not find video" 

poti sa joci cam orice joc, tot asa o sa arati), nu poti sa scrii repede.. O sa te doara mana repede..

Ar fi fain la un home theater in schimb. Stai in pat, dai play, pause, next, scrii eventual putin pe mess.. Da, ar fi o chestie de comoditate, insa nu aduce nimic nou si mai ales util.. (parerea mea)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.