Aveqetura Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Am o problema destul de enervanta : as vrea sa gasesc ceva care sa ma ajute sa imi protejez un anumit folder din calculatorul meu. Am incercat pana acum FolderAccess pe care l-am dat urgent afara din calculator pentru "miliardele" de nervi pe care mi-a facut si "milioanele" de peri albi scosi. Am incercat FolderLock insa mi se pare mult prea complicat de utilizat [imi trebuie manual de utilizare pentru el, ceva gen "ghidul nepriceputului" ] Cel mai adaptiv cerintelor mele este Folder Guard. Din pacate, versiunea trial a expirat si eu nu-mi permit sa achizitionez o licenta de la ei. As dori sa-mi recomandati alte alternative pentru a putea sa-mi protezej folderele. Va multumesc anticipat. PS> Ma iertati ca sunt atat de nestiutoare ! ^'> Nihil sine Deo ! = Nimic fără Dumnezeu !
+GodsOtherHand Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 da ce vrei sa faci? Vezi ca tiam trimis PM (stie toata lumea de ce, nare rost sa mentionez) love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now