Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ultimul titlul din seria celor mai populare FPS-uri, Counter Strike, Global Offensive, are in sfarsit o data de lansare. Valve a anuntat printr-un comunicat de presa despre faptul ca noul Counter Strike va fi disponibil pe PC, MAC, PSN si Xbox Live pe data de 21 august 2012.

Jocul va dispune de noi harti, caractere, moduri de joc, matchmaking si arme, fiind o versiune imbunatatita a continului din Counter Strike-ul clasic.

counterstrikeglobaloffe.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Vechiul CS si noul CS.

Auzisem mai demult (cred) ca va avea aceleasi planse, si ca sar dori sa fie compatibile in aceste cazuri..De exemplu eu am vechiul CS iar tu ai noul CS. Pentru serverul la care ne conectam, nu conteaza ca avem noul sau vechiul, daca avem aceasi mapa el ne primeste.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

well da, dar daca eu am o harta redesenata dar care in rest e exact la fel (aceleasi culoare, la fel de inalte si la fel de largi), atunci nu ar fi o problema... :D is curios cum va fi

love is a verb
Love is a doing word

Posted

vrea sa zica ca daca are cs 1.6 cu aceasi harta si pe cs.go sa joace in retea

e posibil???

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.