Jump to content

Canon Anunta Doua Noi Proiectoare


PAUL-XX

Recommended Posts

Canon aduce in Romania doua proiectoare de birou LV-7265 si LV-7260. Odata cu lansarea noilor modele, proiectoarele multimedia Canon cu rezolutia XGA (1024 x 768 pixeli) au atins un nou nivel de accesabilitate. Concepute pentru a fi folosite in domeniul afacerilor, ambele proiectoare sunt dotate cu lentile de proiectie cu unghi larg si zoom optic de 1,6x pentru amplasarea lor fara dificultate in orice unghi al biroului.

Canon_LV_7265_ambient_01.jpg

Dotate cu tehnologia de scanare progresiva, cele doua proiectoare Canon elimina inconvenientul imaginilor tremurate. Daca modelul LV-7260 dispune de o luminozitate de 2000 de lumeni, cel de-al doilea proiector recent lansat (LV-7265) se poate lauda cu o luminozitate de 2500 de lumeni. Cu ajutorul butoanelor intuitive si a operatiilor extrem de silentioase, cat si a modului de pornire si inchidere foarte rapida a proiectoarelor, ambele modele sunt usor de folosit iar prezentarile vor decurge intotdeauna fara probleme. Varful de gama LV-7265 dispune de un difuzor integrat 5W RMS pentru prezentari multimedia mult mai confortabile. Pentru optimizarea calitatii imaginii de la surse digitale, LV-7265 contine de asemenea un port input DVI adaptat la HDCP.

Canon_LV_7260_product_02.jpg

LV-7265 si LV-7260 dispun de:

Rezolutie nativa XGA (1024 x 768 pixeli); rezolutie maxima UXGA (1600 x 1200 pixeli)

Proiectie la alegere: la o luminozitate de 2500 de lumeni (LV-7265) sau la 2000 de lumeni (LV-7260)

Rata de contast de 600:1 pentru culori intense si tonuri inchise de negru

Lentile Canon cu unghi larg si zoom de 1,6x ce asigura o vizualizare optima din orice punct al biroului chiar si intr-un spatiu restrans.

Meniul prietenos permite navigarea usoara printre functiile de pe display

Functii avansate precum Screen Colour Correction si Auto Vertical Keystone Correction (LV-7265), pornire imediata (in doar 8 secunde), oprire rapida (in 30 secunde) si operare foarte silentioasa - 30dBA (LV-7265) sau 29dBA (LV-7260) in Quiet Mode.

Imaginile de rezolutie mare sunt produse ca urmare a dezvoltarii noilor ecrane LCD XGA. Tehnicile avansate de compresie ajuta la redarea prezentarii la rezolutii cat mai mari posibile: pana la UXGA (1600 x 1200 pixeli). Cu o lumniozitate puternica de 2500 si 2000 de lumeni, proiectiile sunt caracterizate de imagini si texte foarte clare, chiar si in timpul zilei la lumina nefavorabila. Mult mai puternicul LV-7265 este potrivit pentru salile mari de conferinte. Rata de contrast de 600:1 reda culorile la o intensitate sporita si imaginile in tonuri mai inchise de negru, ceea ce face ca prezentarile sa aiba un impact mult mai mare.

Lentilele compacte de proiectie Canon cu zoom de 1,6 ofera calitate superioara a imaginii. Invelisul anti-stralucire si elementele asferice identice elimina efectiv distorsiunile care pot degrada imaginile si pot distrage atentia audientei. Zoomul mare ofera un grad ridicat de flexibilitate in momentul plasarii proiectorului. In spatiile de prezentari mai incomode, lentilele cu unghi larg permit ca imaginile mari sa poata fi redate de la o distanta foarte mica: pentru a proiecta o imagine cu diagonala de 100??€

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.