Jump to content

Recommended Posts

Posted

M-a rugat o cunostiinta sa vad de ce ii scoate imprimanta cu intreruperi pe foaie, adica nu se imprima bine. Am scos cartusul si era cam curgand pe duza. Care o fi problema? Am scos ceva tus din cartus sa nu fie supraincarcata, am lipit niste scoci pe partea de sus a cartsului ca nu era lipit nimic unde a facut gaura si tot a curs. Care o fi problema? E un cartus HP care era spart sau ceva de genu? Oare care e solutia? Spneti-mi ca nu m-am innegrit degeaba pe ambele maini =))

Posted

ups ,tocmai ai ghicit prietene! asa ca puneo,pe ruda,in orice pozitie vrei numa intereseaza,sa isi cumpere alt cartusi ptr ca nai cei face la cartusi.poate sai tragi o flegma si sa se lipeasca singura gaura :P

• Moderators
Posted

Haha, cum ma sa aiba o gaura ? Cat de mare e ? Cartusul a fost reincarcat ? A fost reincarcat de niste experti sau si l-a incarcat singur/a cu seringa sau mai stiu eu ce ghidusii erau acum 3-4 ani.

Posted

Se mai intampla , nu are nimic. Eu unu incar cartusu de ani de zile si pana acum nu a avut niciodata nimic(il incarc acasa cu seringa)

Stergel frumos si usor cu un servetel si ar trebui sa isi revina.

Succes

Posted

=)) l-am lasat o noapte si cica a doua zi cand l-a pus in imprimanta a mers bine =))

la canon a mea n-am avut niciodata probleme cu incarcarea su am cel putin 10-15 incarcari

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.