+alex008 Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 M-a rugat o cunostiinta sa vad de ce ii scoate imprimanta cu intreruperi pe foaie, adica nu se imprima bine. Am scos cartusul si era cam curgand pe duza. Care o fi problema? Am scos ceva tus din cartus sa nu fie supraincarcata, am lipit niste scoci pe partea de sus a cartsului ca nu era lipit nimic unde a facut gaura si tot a curs. Care o fi problema? E un cartus HP care era spart sau ceva de genu? Oare care e solutia? Spneti-mi ca nu m-am innegrit degeaba pe ambele maini
+PAUL-XX Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 ups ,tocmai ai ghicit prietene! asa ca puneo,pe ruda,in orice pozitie vrei numa intereseaza,sa isi cumpere alt cartusi ptr ca nai cei face la cartusi.poate sai tragi o flegma si sa se lipeasca singura gaura
Moderators Dan O. Posted June 13, 2012 Moderators Report Posted June 13, 2012 Haha, cum ma sa aiba o gaura ? Cat de mare e ? Cartusul a fost reincarcat ? A fost reincarcat de niste experti sau si l-a incarcat singur/a cu seringa sau mai stiu eu ce ghidusii erau acum 3-4 ani.
+PAUL-XX Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 nui ma. o fy dat peste una din gaurile de scurgere a cernelei si el necunoscand nu are de unde stii.
+Hell_Spawn Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Se mai intampla , nu are nimic. Eu unu incar cartusu de ani de zile si pana acum nu a avut niciodata nimic(il incarc acasa cu seringa) Stergel frumos si usor cu un servetel si ar trebui sa isi revina. Succes
+alex008 Posted June 14, 2012 Author Report Posted June 14, 2012 l-am lasat o noapte si cica a doua zi cand l-a pus in imprimanta a mers bine la canon a mea n-am avut niciodata probleme cu incarcarea su am cel putin 10-15 incarcari
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now