Jump to content

Ai Pierdut Sau Ti S-A Furat Telefonul, Tableta Sau Laptopul? Afla Ce Poti Face!


Graham777

Recommended Posts

Cu totii am pierdut, intr-o oarecare masura un obiect electrinic, pe care aveai instalat Android? Acum poti sa reusesti sa-l gasesti! :))

Bitdefender lanseaza un nou sistem anti-furt pentru PC-uri sau terminale cu Android, care-i asigura proprietarului un control total asupra telefonului, laptop-ului sau tabletei, chiar si atunci cand acestea ajung pe mana hotilor.

Cu solutia Bitdefender Anti-Theft poti localiza pe harta telefoanele si tabletele furate sau primi o notificare atunci cand hotul incearca sa schimbe cartela SIM. De asemenea, proprietarul poate bloca complet accesul la terminal si poate activa o alarma pe terminalul furat sau pierdut. Iar daca toate acestea nu sunt suficiente, Bitdefender Anti-Theft poate sterge de la distanta toate datele de pe telefon sau din laptop, pentru a evita vizualizarea sau copierea lor.

"Cu Bitdefender Anti-Theft am extins solutiile noastre de securitate de renume mondial din domeniul internetului, catre realitatea fizica", a declarat Andra Cazacu, Product Marketing Manager in cadrul companiei Bitdefender. "Protejam acum utilizatorii de amenintari informatice, dar si de hotii de terminale mobile. De asemenea, ii scutim de momentele de disperare care ii incearca atunci cand realizeaza ca si-au uitat laptopul sau telefonul in cafenea sau in taxi. Bitdefender Anti-Theft actioneaza astfel ca o lesa invizibila asupra telefonului", a mai adaugat Andra Cazacu. :yes:

Bitdefender Anti-Theft ruleaza aproape invizibil, astfel ca cei mai multi hoti nici macar nu vor sti ca este acolo. in plus, blocheaza terminalul cu PIN-uri si parole si iti reda rapid controlul asupra telefonului printr-un cont online de unde poti sterge, bloca, localiza cu doar cateva click-uri.

Utilizatorul poate controla telefonul trimitand SMS-uri de pe un numar pre-setat sau il poate comanda sa raspunda sau sa initieze un apel, chiar daca terminalul pierdut nu este conectat la internet.

Sursa:

Yoda.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.