Jump to content

Recommended Posts

Posted

O sa ziceti acuma ca sunt prea sensibil, dar totusi e prima oara cand primesc asta de la yahoo si mi se pare ca face reclama (spam). Am primit un mail de la yahoo in care imi recomanda sa folosesc Mozila FireFox 13. Nu de alta, poate daca mai eram user FireFox nu ziceam nimic, dar cum am trecut la Chrome datorita faptului ca e mai bun, se incarca mai bine, ocupa mai putin spatiu din ecran, se incarca pe youtube mai repede si merge mai repede.

qVKy2.png

Posted

Pai, vezi notificatiile de la Mozilla, Yahoo. Stai sa vad pe unde-s.

LE: Nu stiu, nu gasesc. Ar trebui sa fie pe undeva, sa debifezi. Marog, ai putea merge pe mail si la Options/blocked adresses sa adaugi adresa de la care ai primit mailul.

fWy1P.gif

Posted

Internet Explorer 8, si imi spunea sa upgradez la 9 :)).

Ori se bazeaza pe cookies-uri atunci cand trimit mail-urile (stiu exact cati si ce utilizatori folosesc anumite browsere), ori a fost o coincidenta :-? (greu de crezut).

A, si, nu face SPAM, vrea doar sa te ajute sa fi up to date :)) (cata bunavointa).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

well.. eu folosesc un browser vechi de 2 ani, nu prea le am cu calculatoarele... si iau niste virusi, si cand intru pe mail (folosesc yahoo ca tot romanu), observ cu stupoare ori ca se incarca foarte greu, ori ca cineva mia spart contu. Ce o sa fac? O sa fug de yahoo, logic, doar nu e vina mea. Eu am facut tot ce trebe, e treaba lor ca totu sa mearga bine.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.