Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. Am o problema si anume ca pe forum nu functioneaza animatia avatarelor. Doar in profil la user poti vedea versiunea gif. In setari nu am gasit, e vreun hook special pentru acest lucru?

Multumesc

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Postul tau nu ma ajuta cu nimic. Am nevoie de o solutie concreta. Folosesc ipb 3.2.3 si am vazut ca la altii le merg avtarele animate.

Posted

ACP > Tools & Settings > Recount & Rebuild > Rebuild Profile Photo Thumbnails

app,

System Settings>Members>User Profiles:

Allow animated GIFs in photo thumbs? ceva d genu?

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, cauta asta:

animatedavatars.png

P.S: Pentru a functiona va trebui ca avatarul animat sa nu depaseasca dimensiunile setate aici: ACP -> System Settings -> Members (tab) -> User Profiles -> Show users full photo in topic view; maximum width

Daca avatarul animat este mai mare decat dimensiunile setate, acesta va fi redimensionat si transformat din .gfi (animat) in .jpg (static). [daca nu ma insel]

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

ACP > Tools & Settings > Recount & Rebuild > Rebuild Profile Photo Thumbnails

Asta a fost solutia. Restul cu bifatul le aveam deja. Multumesc pentru ajutor.

@Gabi: da, sistemul oricum le redimensioneaza, dar nu in jpeg. Se fac mai mici, dar tot gif raman :)

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

@Gabi: da, sistemul oricum le redimensioneaza, dar nu in jpeg. Se fac mai mici, dar tot gif raman :)

mno daca aia a fost solutia, te rog frumos data viitoare foloseste si tu google.. Habar nam cei ala un hook sau ipb..si totusi mia luat sub 5 minute cu google sa gasesc chestia aia..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pe versiunile mai vechi, asa se intampla, din .gif le face .jpg daca depaseau dimensiunile setate; de aceea am spus: "daca nu ma insel"

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.