Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cu riscul ca ma repet sau sa repeta intrebarea. Cu ce imi recomandati sa incep ca sa invat bine si cat de rapid posibil php-ul? Am gasit o gramada de materiale, de carti si site-uri, toata incep cu chestii banale si imediat dupa 2 tutoriale se asteapta sa stii totu si vb prea tehnic pt a intelege. Recomandati-mi ceva materiale cu care sa incep sa invat. Voi cum ati invatat? Ce materiale ati folosit? Spuneti-mi ceva LMC (la mintea cocosului) :))

Posted

1. daca stii alte limbaje de programare, de ex: C, e floare la ureche:D

2. am materiale daca vrei.. site uri.. etc.. :))

Useful links:

1

2

3

4

5

daca vrei si carti da mi un mail.

pentru "compilare" eu folosesc xampp.

• Upvote 1
Posted

hmmm depinde si de tutorial..in carti sunt exemple chiar bine explicate.

si daca stii un limbaj de programare ai idee cam ce si cum..intelegi altfel limbajul...

deobicei pe tutoariale gasesti mai mult "teorie" ca sa i spun asa..

daca e primul limbaj de care te apuci sugerez o carte.

daca nu, poti incerca si tutoriale dar nush cat de complexe sunt fata de carti, cat despre exemple sau ce vrei tu sa faci dupa ce inveti ceva, depinde de imaginatie si pasiune:P

Posted

Din pacate la filiera tehnologica nu se studiaza programarea, numai office si AutoCAD... si singur sa ma apuc de C++ ar fi cam greu ca nu ma omor cu matematica

Posted

e bun si autocad :good: acum despre C++, iti cam trebuie in spate si ceva cunostinte de C :bag: iar php-ul este in mare parte asemenator cu C, de aceea mie una mi s a parut chiar fff simplu :))

acum nu e greu...trebuie sa ti placa si sa ai rabdare:)

Posted

o sa incerc sa ma apuc de pe tuxradar sa vad daca ma tine ambitia/chefu mai mult de 2 zile :)). Ce vreau sa fac? nu stiu adac e greu au nu.

Am una tema codata in html si css si vreau sa ii adaug dinamism. Sa adaug un login cu membrii acre sa poata adauga niste date intr-un tabel. e Greu asa ceva?

Posted

nu e greu deloc...dar tu vrei sa te apuci de un limbaj? sau doar ca sa rezolvi aia? :bag: ca... asa poti arunca ochii direct pe un tutorial sau scrie pe gogu: tabele in php sau ce vrei tu, si done :))

Posted

dar asa cu login fiecare membru sa introduca datele si undeva jos la capatul tabelului sa se calculeze automat o medie ceva

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.