Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , dupa multe nenumarate si in zadar incercari de a rezolva singur si a incerca sa ii dau de cap acestei probleme , am hotarat sa cer ajutorul .

Problema este urmatoarea:

problema_forum.png

Dupa cum se observa cand doresc sa postez un nou Topic / Post sa dau Reply ar trebuii sa imi apara deasupra casutei de text si bara sa imi aleg Culoarea , Format text , Culoare text , bold e.t.c .

Iar acest lucru nu se intampla.

Si dupa cum se vede in poza am incercuit si optiunile de Moderator apar aiurea in pagina.

Pentru detalii exacte vizionati poza.

Am avut ipb 3.2.3 , aceeasi problema.

Am trecut pe 3.3.3 acum , acceasi problema.

Am incercat alte teme , 2-3 , aceeasi problema.

Am dat rebuilt , recache , am incercat niste modificari la setarile generale din Apanel , nimic , acceasi problema .

Va rog frumos sa ma ajutati , chiar nu reusesc sa rezolv , imi pun sperantele in cunostintele superioare ale altor utilizatori de I.P.B.

Multumesc !

Posted

Nu stiu daca are rostul sa fac downgrade la 3.3.2 din moment ce am 3.3.3 si problema tot exista.

Din moment ce pe 3.3.2 este rezolvata este logic ca si pe 3.3.3 doar este o versiune mai noua.

De problema cu Text editor , ai vreo idee?

Posted

Probabil nu m-am exprimat suficient de bine. Am vrut sa spun ca de la versiunea 3.3.2 inainte nu ar trebui sa mai ai problema respectiva.

In legatura cu problema editorului text, posibil sa fie aceeasi explicatie ca aici: , altfel, probabil din aceeasi cauza ca si problema cu Topic Moderation (un bug cu javascriptul).

Daca instalezi pe curat (fara upgrade/fara baza de date curenta) a IPB-ului 3.3.3, pe tema standard, intalnesti problemele enumerate mai sus ?

Daca da, probabil fisierele scriptului tau sunt de vina. Daca nu, atunci probabil ca nu au fost inlocuite cum trebuie fisierele atunci cand ai facut update.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Incerc acum o instalare clean de la 0.

Ce imi recomanzi ca versiune , 3.3.2 - 3.3.3 ?

Ai idee cum se dezactiveaza modul Safe Mode fiindca nu se pun si CSS din cauza aceasta.

( Safe Mode Enabled: Skipping Writing CSS Cache Files )

Posted

Incerc acum o instalare clean de la 0.

Ce imi recomanzi ca versiune , 3.3.2 - 3.3.3 ?

Ai idee cum se dezactiveaza modul Safe Mode fiindca nu se pun si CSS din cauza aceasta.

( Safe Mode Enabled: Skipping Writing CSS Cache Files )

Edit later : Am instalat 3.3.2 CLEAN si tot acceasi problema cu text editor :| .

Nu inteleg care e problema .

Scuze pentru 2xpost nu ma lasa sa dau edit

Posted

Hei , din nou imi cer scuze pentru inca un post dar nu am permisiunea de Edit X_X .

Se poate ca aceste probleme sa fie din cauza aceasta?

setari.png

Mersi si inca odata imi cer scuze .

Posted

Hmm, spui ca ai Safe Mode pe ON ?

Vorbeste cu cei de unde ai gazduire si spune-le sa iti puna PHP Safe Mode pe OFF, pentru ca nu ti se actualizeaza cum trebuie forumul.

Am avut si eu probleme cu Safe Mode, era pe ON si orice modificare faceam (in fisiere) nu se vedea rezultatul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Concluzia si pe scurt :

M-ai lamurit perfect,multumesc pentru ajutor.

Ce-i de la webhost mi-au spus ca nu ma pot ajuta fiindca daca scot setarea pierd ei securitatea.

Astfel am achizitionat un alt webhost foarte bun , iar acum totul este in regula , si valorile si safe mode pe OFF.

Iar forumul ruleaza perfect , nici o problema.

Mersi , T.C :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.