Jump to content

Recommended Posts

Posted

Microsoft solicită curţii să suspende un proces ??®n care consola Xbox este incriminată că ar fi luat foc, lucru care ar fi dus la moartea unui copil. Microsoft susţine că părinţii bebeluşului se fac vinovaţi de utilizarea abuzivă a consolei.

Nu este foarte clar despre ce fel de abuz vorbesc cei de la Microsoft, deşi compania susţine că familia Kline ??€????®n mod conştient, voit, intenţionat şi volunar s-a expus la un pericol despre care avea cunoştinţă şi şi-a asumat riscul incidentului??€

Posted

nu cred ca acest topic are vreo legatura cu sectiunea PCTROUBLESHOOTING deoarce aceasta nu este o problema sau mai stiu eu ce ,este o stire :|

daca este vb despre un xbox care a facut boom nu este o problema la care sa gasim noi rezolvare.

nuj eu v-am zis :| nu cred ca e bine sa punem stiri in genu asta aici :)

Posted

iti zic eu,este o stire ce trebui bine stiut.si ptr cei ce folosesc XBOX si ptr cei ce nu au console.si nu se poate intampla la o consola si la altele de alte firme.

daca ai citit atent"Nu este foarte clar despre ce fel de abuz vorbesc cei de la Microsoft, deşi compania susţine că familia Kline ??€????®n mod conştient, voit, intenţionat şi volunar s-a expus la un pericol despre care avea cunoştinţă şi şi-a asumat riscul incidentului"niki eu nu stiu de unde ar fi trebuit sa stie dar se pare ca sunt bine informati toti utilizatori de console mai ales XBOX,deacea am postat informatia.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.