Jump to content

Google Pregateste Propriul Prototip De Telefon


PAUL-XX

Recommended Posts

11195_1.jpg

Au aparut surse care arata ca Google a creat un dispozitiv care va purta marca companiei si care se adreseaza producatorilor de telefoane mobile si distribuitorilor wireless.

Google a dezvoltat un prototip de telefon mobil care ar putea ajunge pe piata anul viitor si are de gand sa le ofere utilizatorilor acces gratuit la serviciile companiei prin imbinarea anunturilor publicitare cu motorul sau de cautare, aplicatiile de e-mail si browserul Web, potrivit unui articol publicat in The Wall Street Journal.

Google prezinta noul prototip de celular producatorilor si operatorilor de telefonie mobila, si in acelasi timp continua sa imbunatateasca specificatiile tehnice menite sa permita telefonului o mai buna performanta de Web browsing decat produsele care se afla acum pe piata.

Google nu a raspuns intrebarilor adresate de jurnalisti in privinta acestui nou proiect.

Politica lansarii unui astfel de produs ar putea raspunde unui alt produs lansat de compania rivala Apple. Dar dispozitivul Google spera sa aduca profit dintr-o cu totul alta sursa, advertising comercial spre deosebire de un pret izbitor de 499 de dolari pentru un iPhone.

Observatorii industriei au auzit demult zvonuri ale proiectarii unui telefon mobil marca Google, iar compania a sustinut aceste speculatii cand, in luna iulie, a anuntat ca este gata sa investeasca 4,6 miliarde de dolari pentru achizitionarea unui spectrum wireless in cadrul unei licitatii organizate de US Federal Communications Commission.

Succesul financiar al noului proiect Google va depinde in mare parte de detaliile pe care inca le cizeleaza impreuna cu partenerii sai si de gradul in care posibilii utilizatori vor fi receptivi la noul mod de advertising.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.