Jump to content

Recommended Posts

Posted

daca nu gresesc, ideal ar fi sa aibe zoom-ul optic cat mai mare... Uita-te la tutorialele atea 2 fiindca sunt foarte bune si vei intelege cum functioneaza si de ec ai nevoie pt calitate

:link: Cum ne alegem camera foto digitala potrivita

:link: Care filmeaza mai bine, camera video, aparatul foto compact sau DSLR-ul

Posted

Daca te uiti pe sarite nu o sa intelegi nimic... uita-te in intregime fara oprire la ele... personal nu ma pricep, si decat sa iti zic gresit mai bine ma abtin.

Posted

zoom digital = crop din paint. Face zoom, dar scade calitatea drastic.

Zoom optic= lentile bune . E mai mare obiectivu dar nu scade calitatea indiferent de zoom.

Also nu te uita doar dupa MP, e o prostie. (e ca frecventa la procesoare). Cauta reviewuri pe net. Degeaba are 10000 MP daca face poze intunecate, cu culori sterse, sau mult prea saturate.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

altceva? altceva pune mana fa topikuri bune si originale si invata ce inseamna telefon mobil,camera foto digitala compacta si camera foto profesionista si atunci vei stii ce sa iti cumperii.

Posted
Link-ul meu eu zic ca e destul de bun,si iti ramane si rest ca sa iy cumperi husa si card/uri de memorie. sau eventual un trepied.mi se pare destul de bun si mai mult ca sigur face poze destul de profesioniste.il recomand. acuma depinde ce spun si restul prietenilor.eu zic ca e cam singurul la calitate pret,alfel cel mai modest aparat la D-SLR uri ar fi unul de la 1500 in sus.cea ce tu vrei pana in 10 .deci unul ca acesta i ar fi bun,dar rewcomand sa cititi si copmentariile de la aparat.
  • Upvote 1
Posted

@paul Aparat foto digital Nikon Coolpix L310, 14.1MP, Negru pare genial de bun... senzorul este unul destul de bun ca marime si din cate stim unii sau nu stim, cu cat mai mare senzorul, cu atat mai bine pt claritate si calitatea pozelor. Plus ca are acuma reducere 20 al suta si are baterii+incaractor, husa si trepied... e genial Paule... eu unu din asta mi-as lua daca as avea banii lui. Bine nu sunt vreun expert dar din cate ofera si la at de bestial arata camera asta mi-as lua-o.

Da GoH, ca bine zici

• Upvote 1
Posted

hai nu fi asa rau god,ca el nu face in baie ca nu are niki sani si cu si niki muschii. vreasa il aibe in casa,sal aibe ptr evenimente si poate omul daca muschii creierului se vor dezvolta,cum stiu eu ca majoritatea din suceava gandesc,va face poze in natura,si peste natura,dar va participa la concursuri de fotografii urbbane si interrurale.

asa iy recomandam Link-ul meu ce zici>?:)))

• Upvote 1
Posted

eu nus rau, eu exagereaz idea pentru a crea un impact mai mare :D

Really now, pentru ce o sa faca un om normal cu aparatu foto, unu deala mic si digital e suficient. Mas uita dupa functii de genu stabilizarea imaginii, si chestii de astea. (si in plus sa fie mic aparatu, nu sal car in propriai poseta..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

si sa raman la subiect primul aparat care a zis Paul are un zooom optic nemaipomenit...

Da Paule ultimul ar fi unul interesant dar nu cred ca e asa fashion

Posted (edited)

Fara suparare, dar consider ca esti cam rasfatat. Oi fi luat tu 10 la mate, dar banii nu cresc in copaci. Eu te-as sfatui sa iti iei ceva pana in 400-500 de lei... e totusi criza. Oricum, e treaba ta, dar in locul tau as fi mai cumpatat.

Si asa n-ai ce face tu cu camera de 1000 de lei... daca erai ceva profesionist mai zic, dar asa... pe criza

Edited by alex008

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.