Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru cei care nu stiu ii anunt ca a inceput o noua campanie care ofera elevilor si studentilor un cupon in valoare de 200 euro. Asadar daca vrei sa-ti cumper un calculator o poti face de pe site-ul calculatoaresecondhand.info, pur si simplu ne aduci cuponul si noi iti dam calculatorul. Un pc complet din toate punctele de vedere (monitor, pc, mouse, tastatura, boxe si un tv tuner gratuit)

Calculator euro 200, prin aceasta campanie ne aduci cuponul si noi iti dam calculatorul

Daca vrei ceva mai performant ne dai cuponul +o diferenta de bani si noi iti dam un calculator gaming sau un laptop performant.

Mai jos aveti pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a intra in posesia calculatorului.

1. Ridici cuponul euro 200 de la scoala de unde ai depus dosarul.

2. Faci o copie dupa buletinul beneficiarului si scrii pe spate adresa unde vrei sa ajunga calculatorul.

3. Trimiti intr-un plic, copia dupa buletin impreuna cu cuponul euro 200 la adresa: Lizeanu, str Bradesti nr 1 , Sector 2, Bucuresti.

4. Plicul trebuie trimis doar prin posta cu confirmare de primire pentru a stii cand a ajuns la noi.

5. Cand plicul intra in posesia noastra noi vom intocmi toate actele necesare si va trimitem calculatorul acasa,

totul gratuit, prin curierat rapid.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la unul din numerele de mai jos:

- 0730 778 826 (vodafone)

- 0744 778 826 (orange)

- 0769 536 336 (cosmote)

Posted

Nu stiu daca particita la program toate scolile, insa, daca te afli intr-o scoala participanta la programul Calculator Euro 200, si ai (parintii) venituri mici (nu stiu exact ce suma), depui un dosar cu hartii care sa dovedeasca asta (ca ai venituri mici), si, dupa verificare ti se va acorda un cupon in valoare de 200 de lei.

Ceva de genul :-?

Edit later:

Programul "Euro 200" pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare se va derula şi în anul 2012.

Beneficiarii acestui program sunt elevii şi studenţii învăţământului de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani, care provin din familii cu venituri brute lunare de maximun 150 lei pe membru de familie, exclusiv beneficiarii unui calculator de tip desktop, conform Ordonanţei de Urgenţă 87/2008 (elevii de liceu care au primit calculatoare în noiembrie 2008).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Yeah, si eu am observat acelasi lucru :-?

Informatii supliemtare:

Conditii:

-elevul trebuie sa aiba o situatie buna la invatatura

-elevul nu trebuie sa aiba absente nemotivate

-varsta beneficiarului sa nu depaseasca 26 de ani

-venitul pe membru de familie nu trebuie sa depaseasca 150 lei brut

Acte necesare:

-cerere prin care parintele sau tutorele solicita ajutorul financiar

-declaratie a parintelui sau tutorelui ca venitul brut pe membru de familie nu depaseste 150 lei si ca dispun de diferenta de bani pentru achizitionarea calculatorului

-copie certificat/carte de identitate a beneficiarului, al parintelui/tutorelui legal, cat si celorlalti membri ai familiei

-adeverinta de la unitatea de invatamant din care sa rezulte calitatea de elev/student a celorlalti frati sau surori

-acte doveditoare, in original, privind veniturile membrilor familliei

-adeverinta eliberata de catre unitatea de invatamant din care sa rezulte media generala/calificativul din anul scolar anterior depunerii cererii pentru Programul Euro 200

-adeverinta eliberata de catre unitatea de invatamant din care sa rezulte numarul de absente nemotivate din anul scolar anterior depunerii cererii

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...
Posted
Ca idee, la cupaonele Euro 200 eu mi-am luat un calculator super de pe site-ul http://www.pretulok.ro/

Am primit cadou o camera web, toate accesoriile la PC si monitor si am primit gratuit acasa coletul fara nici o problema. Oamenii de acolo sunt foarte intelegatori si de aceea ii recomand. Pentru cei care doresc mai multe informatii si cum se procedeaza vor gasi aici: http://www.pretulok.ro/calculator-euro-200-2013

I-am ales pe ei pentru ca au cel mai bun sistem in schimbul cuponului. 

AM CONTINUAT CAMPANIA SI IN 2013 !!!
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.