Jump to content

Recommended Posts

Posted

In urma cu o saptamana, sau doua, am inceput sa primesc aceasta eroare la rularea unor aplicatii (2, 3). Am scotocit peste tot pentru o solutie, fara rezultate de altfel.

Marti si Miercuri mi-au mers fara probleme aplicatiile respective, crezand ca si-a revenit fiind vorba de vreo eroare de moment. M-am inselat. Astazi, cand am deschis una din aplicatiile problematice, mi-a facut la fel. Aceasta este un executabil la jocul online un standalone, care merge pe baza de Flash si netFramework.

Am incercat si update si downgrade la acestea, nimic. Totusi, mi-am adus aminte ca Flash-ul imi face probleme cand trimit link-uri Youtube pe Yahoo, si anume, imi cere sa instalez Flash (desi e instalat), la fiecare logare pe PC, altfel nu ma lasa sa vad video-urile in casuta de chat.

Am presupus ca asta e cauza, asa ca am trimis un video si am instalat Flash-ul cand mi-a cerut, am rulat aplicatia si voila, a mers.

Acum, intrebare, de ce nu imi citeste Flash-ul? De fapt, il vede, oarecum, ca pe browser nu am probleme. Soooo, care o fi cauza? Am vazut ca si Alex a intalnit ceva asemanator, daca nu am citit gresit eu.

fWy1P.gif

Posted

ai icnercat sa reinstalezi messu,flashul (sa faci dezinstalare inainte), check disk for errors, sa folosesti tuneUp utilities ca sa iti faca curat in registii ? Cel mai probabil registrii sunt dati putin peste cap..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nu cred ca are legatura cu Yahoo, l-am folosit mai degraba ca suport de test.

chkdsk nu-mi da nimic, am sa curat registrii presupun.

fWy1P.gif

Posted

Mhm, nu prea am chef.

Ma gandeam daca sterg tot ce tine de Flash (fisere, registri, foldere), dupa care dau un reinstall, as avea vreun succes?

fWy1P.gif

Posted

Erm, nu am mai curatat nimic. Dar am inceput sa primesc aceasta eroare:

2crvngz.jpg

Am citit ca e ceva cu comcat.dll, dar nu prea m-a ajutat. Vreo idee? Sau sa trec direct la reinstall windows...

fWy1P.gif

• Moderators
Posted

Flash-ul au facut un update misto.. acum da si mai multe crash-uri.

Curata registii, cashe din browsere, si cel mai important parole salvate.. sterge-le..

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.