Jump to content

Recommended Posts

Posted

Utilizatorii web sunt avertizaţi că luni pot rămâne fără internet, fără nici un avertisment prealabil, în cazul în care calculatoarele lor sunt infectate cu virusul "Alureon/DNS Changer bot".

Circa 277.000 de computere sunt infectate în toată lumea, dintre care 64.000 funcţionează în Statele Unite.

ce ziceti? e posibil asa ceva?

Posted

M-am mai documentat, si am aflat ca:

FBI spune ca pe internet, si prin calculatoarele din intreaga lume, circula un troian numit, sugestiv, DNSChanger. Ce face el? Iti inlocuieste DNS-urile din calculator cu altele si te redirecteaza catre site-uri periculoase. FBI a incercat sa contracareze asta, dar luni se vor opri din initiativa.

Cum? Simplu... serverele pe care virusul le foloseste au fost clonate de FBI, evident dupa ce le-au inchis fizic pe cele daunatoare, asa incat cei virusati sa fie rutati catre calea cea buna. Dar de luni FBI planuieste sa inchida serverele pe 9 iulie, deci daca esti infectat s-ar putea sa ramai fara internet.

Puteti sa verificati starea DNS-urilor aici: http://www.dns-ok.us/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Din ce am înțeles, azi dimineață pe la 7 FBI a închis serverele alea, așa că dacă mai aveți net, ați scăpat... sau azi la 7 seara?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.