Jump to content

Recommended Posts

Posted

Rate de promovabilitate BAC 2012 pe judeţe

Judeţele cu roşu au promovabilitatea sub 30%, iar cele cu albastru au promovabilitatea de peste 50%. Ce e îngroşat reprezintă statisticile "extreme" (cea mai mare şi cea mai mică rată de promovabilitate)

Bucureşti: 38.97%

Alba - 48.71%

Arad - 39.07%

Argeş - 46.07%

Bacău - 45.43%

Bihor - 53.37%

Bistriţa-Năsăud - 41.57%

Botoşani - 38.90%

Brăila - 59.25%

Braşov - 49.79%

Buzău - 50.79%

Călăraşi - 37.17%

Caraş Severin - 30.25%

Cluj - 54.30%

Covasna - 32.42%

Constanţa - 45.17%

Dâmboviţa - 38.73%

Dolj - 40.90%

Galaţi - 45.09%

Giurgiu - 45.27%

Gorj - 46.26%

Harghita - 30.21%

Hunedoara - 36.99%

Ialomiţa - 42.18%

Iaşi - 56.07%

Ilfov - 15.10% - din 2195 de absolvenţi înscrişi, doar 306 au promovat.

Maramureş - 30.89%

Mehedinţi - 30.89%

Mureş - 45.74%

Neamţ - 42.27%

Olt - 29.8%

Prahova - 45.49%

Sălaj - 42.51%

Satu Mare - 39.83%

Sibiu - 51.66%

Suceava - 46.98%

Teleorman - 29.09%

Timiş - 42.17%

Tulcea - 40.85%

Vâlcea - 38.35%

Vaslui - 48.16%

Vrancea - 43.5%

Ştie cineva când apar pe net rezultatele pentru Colegiul Economic "Francesco Saviero Nitti" din Timişoara?

Posted

cica si prin TImis ,promovabilitatea e undeva pe la 21%. Io cam f*tut anu asta, ma asteptam sa ii treaca pe multi, sa zica ca "uite ce bine merge treaba acu ca am facut noi ordine! "

ieri am citit ca "pana la ora 16" vor fi afisate rezultatele

love is a verb
Love is a doing word

Posted

wtf? am belit-o rău de tot. HD cu 33.5? Auuch!

GoH tu ai scăpat n-ai grijă... acum numai niște restanțe dacă ai!

Posted

On 7/8/2012 at 7:59 AM, alex008 said:

wtf? am belito rău de tot. HD cu 33.5? Auuch!

GoH tu ai scăpat n-ai grijă... acum numai niște restanțe dacă ai!

nici chiar. prietena mea o dat bacu acu :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

ms.. la anu o să-l dau. Deja mă sperie. Apropo, nu aveți subiectele de la Bac (romană, fizică și mate m2 și la ce s-or mai dat)? Ce a pus presa se vede groaznic... foarte mic si daca dau zoom nu se mai intelege nimic. Apropo, cum pun  â

Posted

:)). Au pus notele doar la unii. :bag:

Poezia Eminesciană i-a încurcat pe toţi. Oricum, la SIII trebuie să faci ce-ţi cer ei acolo, apoi trebuie să abereşti mult. Eu ştiu să aberesc foarte mult încât nici profii nu înţeleg ce scriu câteodată :))) (nici eu :bag: ).

Posted

True story.

Mesajul aproape tuturor operelor o reprezintă tristeţea eului liric venită cu trecerea ireversibilă a timpului, precum şi aspiraţia spre înalt a cadrului operei, apărând termeni din planul cosmic. Poezia lui ne conduce către un infern nevăzut, plin de creaţie artisitcă ireversibilă. O artă indubitabilă a timpului ceresc, în care Zeii îşi manifestau scrieri asrtisice şi spirituale, îmbrăcând aura magică a operei eminesciene.

Cam aşa aberez eu :)).

• Upvote 1
Posted

ţi-am zis că nici eu nu înţeleg ce-am scris :))).

Hai să luăm prima strofă din Luceafărul:

A fost odată ca-n povești,

A fost ca niciodată,

Din rude mari împărătești,

O prea frumoasă fată.

Una dintre mirificele creaţii eminesciene cu amprentă ideală asupra culturii româneşti, poezia "Luceafărul" de Mihai Eminescu debutează cu o introducere tipică basmului. Se prezintă astfel tentele epice ale poeziei lirice eminesciene. Rima încrucişată ne duce cu gândul la armonie sufletească, plină de cunoaştere şi adevăr, în care viaţa e nesfârşită. Un ţinut mirific, plin de expresivitate aparte. Inversiunea "prea frumoasă fată" are un rol artistic impresionant în cunoaşterea "personajului" liric despre care eul ne relatează, precum şi bogăţia acestei minunăţii.

Mai înfloresc eu, dar mă plictisesc repede :-s

Posted

Nu sună rău Pavilion, dar oare comentariile astea nu ar trebui să fie obiective? Daca da, ai subiectivizat foarte mult prin folosirea cuvantului mirific.

Posted

Și? tot face subiectiv comentariul tău. Nu contează de cate ori e folosit. Folosirea odată al acelui cuvant dă caracterul subiectiv al operei.

Apropo, nu mi-ati zis cum fac  â ??????????????????????

Posted

Ce?

[ - ă

] - î

\ - â

; - ş

' - ţ

BTW, important e că am comentat

La M2 făceam cu uşurinţă primul subiect, dar mai încolo interveneau termenii care nu i-am învăţat :stars:.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.