Jump to content

Recommended Posts

Posted

Succesorul lui Batman: Arkham City, va fi de fapt un prequel, si, se va desfasura inainte de evenimentele din Arkham City. Plasat in perioada Silver Age a DC Comics (in momentul in care Batman se intalneste prima oara cu Joker), jocul ar trebui sa gazduiasca si cateva personaje din Justice League. Ii vom vedea oare pe Superman, Green Lantern sau Wonder Woman ? Tot ce e posibil... pana in 2014, cand e fixata lansarea jocului, mai e ceva de asteptat. Cert este ca sunt sanse foarte mari ca noul Batman sa apara pe noua generatie de console si ca Warner Bros. lucreaza acum la o adaptare cinematografica a lui Justice League (pentru 2015).

batmanandharleyquinn144.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...

Posted

Cand stau sa ma gandesc cat am stat sa caut Batman Arkham City,si acuma urmeaza altul care obligatoriu va cere (Core 2 Quad) care ar insemna 4 procesoare,ma cam trec fiorii...bineinteles eu am deja core 2 duo,calculatorul meu care-l am de 2-3 ani merge destul de bine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.