Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca sunteti in cautare unui script pentru crearea unui site cu filme online, asa cum am scris aici: , consider ca pentru inceput ar trebui sa stii ca: activitatea de a distribui filme pe internet – indiferent ca vorbim despre filme online sau filme oferite spre descarcare pe propriul PC – este legala numai daca distribuitorul a obtinut acest drept din partea producatorului prin semnarea unui acord in acest sens.

Art. 139^8

Constituie infractiune (...)punerea la dispozitia publicului, inclusiv prin internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor sau a produselor purtatoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual.

scriptfilme.png

Acum, dupa ce v-ati familiarizat cu lucrurile scrise mai sus, mai jos gasiti cateva scripturi ce va vor ajuta pentru crearea unui astfel de site:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 7 months later...

• 7 years later...
Posted

Si eu mi-as face un site de filme online,ilustrate pe site si hostate pe youtube,

Nustiu daca youtube ar accepta filmele.

As face un subdomeniu gen: filme4k.antena24.ro,o grafica frumoasa sa mearga  rapid si pe telefoane si pe pc-uri.

Ce script imi recomandati? am artemia ceva de genu dar nu este responsive

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.