+Graham777 Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Mai stie cineva unde se tuneaza o masina in GTA San Andreas?
gaby Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Din cate imi amintesc, exista doua posibilitati pentru a-ti putea tuna masina. 1. Exista mod-uri care fac asta (toate masinile de pe strazi vor fi tunate direct). 2. Folosint optiunea din joc existenta, in Las Venturas ar trebui sa fie 2 garage unul langa celalalt, bagi masina in garaj si ti-o tuneaza automat. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Graham777 Posted July 16, 2012 Author Report Posted July 16, 2012 Stiu, Gaby..Am citit si eu aia.. O poza...Ca nu gasesc garajele
gaby Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Informatii proaspete: Pentru a gasi garajul de tuning deschis trebuie sa faci misiunea Cesar Vialpando, misiunea in care trebuie sa dansezi cu masina, cu hidraulice. Pe langa acel garaj mai sunt inca 2. Fiecare tuneaza clase diferite de masini, si le vei descoperi in timp daca vei face misiuni. Daca nu ai rabdare, de aici: poti descarca salvarea pentru GTA San Andreas, cu misiunea Cesar Vialpando terminata. * Dupa dezarhivare, copiezi fisierul in: My Documents/GTA San Andreas User Files 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Graham777 Posted July 16, 2012 Author Report Posted July 16, 2012 Doamne Sa ai sanatate, tata Multumesc mult! L.E. Nu vad niciun garaj...E unul care nu vrea sa se deschida
+hedmasster Posted July 16, 2012 Report Posted July 16, 2012 Doamne Sa ai sanatate, tata Multumesc mult! L.E. Nu vad niciun garaj...E unul care nu vrea sa se deschida 1. Nu poti tuna orice masina din cate imi amintesc. 2. Posibil sa trebuiasca sa faci cateva misiuni pentru deblocarea garajelor de tuning. Stiri IT - Games - Tutoriale & Filmari nunti Suceava
+Graham777 Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 Am trecut mult de misiunea aia. Acum imi trebuie, de asemenea o masina tunata, pentru o cursa si nu gasesc niciunde un garaj sa mi-o tunez
gaby Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Sunt doar doua garaje, iar locatia lor este afisata in pozele de mai sus. Totusi, asa cum am scris si mai sus, pentru deblocarea garajelor trebuie sa faci misiuni... Ai incercat sa te duci la ambele garaje ? Ambele sunt inchise ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Graham777 Posted July 17, 2012 Author Report Posted July 17, 2012 Iau jocul de la capat Las toate salvarile
gaby Posted July 17, 2012 Report Posted July 17, 2012 Daca sunt ambele garaje deschise, cel mai probabil nu ai facut toate misiunile necesare. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now