Jump to content

Recommended Posts

Posted

Steve Ballmer a anuntat versiunea Consumer Preview a suitei de programe Office 2013, care debuteaza o serie de caracteristici deosebit de interesante, precum suport pentru touch, stocare in cloud (prin SkyDrive), aplicatii speciale pentru Windows 8, o retea de socializare dedicata (Yammer) si multe altele.

Microsoft Office 2013 Consumer Preview a fost lansat in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc la San Francisco. Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, a declarat ca noul Office e partenerul perfect pentru sistemul de operare Windows 8, fiind creat pentru a oferi o experienta deosebita de utilizare atat pentru clientul din segmentul business cat si pentru cel ce se afla in căutarea celei mai bune versiuni a programelor precum Word sau PowerPoint.

6letsgo.png

Pe langa noua interfata, bazata pe cea Metro, Office 2013 Consumer Preview dispune acum de suport pentru navigare de tip touch. Astfel, utilizatorul poate schimba paginile dintr-o prezentare printr-o simpla miscare a mainii pe fata ecranului. Mai mult, aflam ca de acum putem folosi in Office si stylus-ul pentru a crea continut. Aceste doua lucruri avantajeaza, evident, utilizatorii unei tablete cu Windows 8 si care folosesc aplicatiile create special de Microsoft: Lync si OneNote.

Office 2013 Consumer Preview poate fi descarcat de aici: :link:

croppedwelcome.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Si cum vrea sal downlodez? imi fac cont (care imi si cere enspe mii de informatii inutile) si imi da " error code 0 ". Damn Microsoft..

Pe langa asta, cand merg pe prima pagina si apas "try it" imi zice " you must sign out before making a new account".. For fucks sake..

Mdeah, merge, da tre sa folosesti linku care il primesti prin mail..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

GoH, incearca sa-l downloadezi cu internet explorer.

P.S. daca a inceract cineva, sa-mi zica daca au introdus mai multe template-uri si efecte de tranzitie in powerpoint si daca e tot pe extensia .pptx si il poate citi in office 2007 cu efecte de 2013 daca sunt efecte noi.

Posted

am reusit, cum ziceam, cu linku ce mi lau dat ei prin mail..

Daca is templaturi noi nu pot sati zic.. ca nush ce erau inainte. Efectele noi din 2013 nu vor fi vazute cu power point din 2007.

Si da, power pointu tot .pptx este

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.