Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

De cand mi-am luat un pc mai bun, renuntand la XP pentru 7, numai probleme imi face..

Chiar si de la primul boot de la reinstalarea windows-ului, numai draci incercand toate editiile: Home Premium, Ultimate, Proffesional, Entreprise; indifierent ca le-am luat cu Service Pack 1 sau nu... windows update nu folosesc, antivirus nu (dar scanez periodic cu malwarebytes apoi il dezinstalez, gasind totul in regula in privinta virusilor) rulez utilitare necesare curatarii de registrii gen CCleaner dar si utilitarul din Windows. Nu l-am ingreunat cu programe inutile si prea multe, doar strictul necesar.

Cand dau click dreapta pe desktop sa dau un refresh mi se blocheaza tot, apare iconita cu Windows Explorer is not responding... si asta nu mi se intampla din cauza rularii unui program/joc mai pretentios.. cand il apuca..

Configurarea pc-ului meu este aceasta: https://docs.google.com/open?id=0By4v-brRgfIkTlRNcDF6cHlWRU0

Cineva cu propuneri? ... temperatura este ok, la cat de cald e in casa, am avut temperaturi si de 40 si tot acelasi dificultate/ingreunare enervanta.

Multumesc...

Posted

nu o sati palca recomandarea mea.. incearca sa instalezi ( sau macar sa rulezi de pe CD sau USB daca nu vrei sa instalezi) o versiune de linux.. Ubuntu sau Linux mint 13. Poti folosi UNetBootin pentru a face un stick bootabil

Pana downlodezi imaginea cu Ubuntu, uitate eventual ce zice event viewer?

Open Event Viewer by clicking the Start button , clicking Control Panel, clicking System and Maintenance, clicking Administrative Tools, and then double-clicking Event Viewer.‌ If you are prompted for an administrator password or confirmation, type the password or provide confirmation.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Incearca windows updates. Mie mi-a rezolvat muuulte probleme. Cauta un update care la descriere are un text similar "genuine windows validation" sau ceva, si debifeaza-l. Eu cred ca acolo e problema ta.

Spre exemplu: am instalat un windows 7 ultimate x64, un build mai vechi, inca din beta. Dupa ce-am instalat pe el programele necesare, a inceput sa mearga foarte rau, dadeam click dreapta pe desktop si pana nu duceam cursorul pe fereastra nu imi aparea nici un text acolo.. plus ca daca dadeam refresh.. dura aproximativ 10 secunde pana se facea refresh-ul. Windows explorer se deschidea foarte greu.. si-asa mai departe. Am rezolvat prin adaugarea tuturor update-urilor importante plus sp1 (bineinteles ca fara update-ul de genuine (singurul care ar putea face rau unui pc personal, nelicentiat). Daca totusi prin absurd iti pui si update-ul acela, il poti dezinstala, sau poti folosi un loader si sa treci peste faza cu genuine.

Renunta la windows 7 enterprise, foloseste Professional (este suficient pentru ce utilizam noi acasa).

Posted

Imi place recomandarea ta... dar trebuie sa renunt la utilitare ce depind de Windows... si inlocuitor bun pe Linux nu gasesc..

Cat despre Event Viewer .. ma doare capu' :)

Nu inteleg nimic din ce scrie aici: https://docs.google.com/open?id=0By4v-brRgfIkY1c2alZ4WnphNGM

Edit//

E prima oara cand rulez Entreprise speram sa scap de probleme dar fara succes...

Am sa ii fac update, dar cu toate ca versiunea asta ce o am acum am luat-o de pe site-ul oficial http://technet.microsoft.com, imagine neatins oficiala gratuita cu 90 de zile trial...

Posted

idea mea era sa vedem numa daca pe ala merge bine :D ca daca si pe ala nu merge, ai probleme cu compu..daca merge, at 100% e software :P idea nu era sa te muti definitiv acolo pe linux (cat despre inlocuitoare, ai incercat Wine ? Multa lume ruleaza chestii gen Microsoft Office pe Linux asa.. Eu am jucat NFS Most wanted pe linux asa.. so multe merg)

Cat loc liber ai pe C? App dezinstaleaza programele astea ce zici ca leai instalat tu.. vezi la inceput acolo iti zice de ceva eroare cu XFSUploader (nush ce ii..daca e isntalat d tn sau windows), dupa care iti crapa explorer.exe..

love is a verb
Love is a doing word

• 2 weeks later...
Posted

Am avut si eu aceeasi problema ca tine. Bine, mie imi mai dadea si niste erori, si se bloca urat rau. La mine a fost de la hard, era pe duca... incearca sa faci si niste teste la hard, memorii ....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.