Double_Web Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 am si eu un server de cs, iar siteul meu este hostat la 000webost. cum fac sa ii fac DNS-uri ?
gaby Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Ce sa ii faci ? Sa inteleg ca ai un domeniu, www.domeniul-tau.ro, si vrei sa-l "conectezi" cu hosting-ul ? Daca da, trebuie sa-i setezi domeniului nameserverele primite de la 000webhost; uite si pe aici niste sfaturi: http://www.000webhost.com/forum/customer-assistance/28239-own-domain-how-set-up.html Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Double_Web Posted July 27, 2012 Author Report Posted July 27, 2012 nu asta. am siteul hostat la 000webhost. nameserverele sunt propagate, siteul merge, dar vreau sa fac un DNS catre serverul meu de cs gen: respawn.cs-xxx.com. nu stiu cum sa fac DNS.
gaby Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Scuze, dar eu tot nu inteleg ce vrei sa faci... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Double_Web Posted July 27, 2012 Author Report Posted July 27, 2012 1. stiu ce e ala dns. vreau in loc sa trebuiasca sa ma conectez la server prin ip, vreau sa scriu connect respawn.cs-xxxxx.com !
gaby Posted July 27, 2012 Report Posted July 27, 2012 Acum am inteles. Nu stiu daca 000webhost permite asta (DNS Management), vezi prin cPanel daca exista vreo setare de genul Simple DNS Zone Editor/Advanced DNS Zone Editor/Add an A Record, de unde vei putea seta IP-ul serverului de Counter-Strike, de forma: Name: aici scri doar prefixul (respawn), pentru un nume de genul: respawn.cs-xxxxx.com TTL: 14400; Type: A; Address: ip-ul serverului, fara port. Banuiesc ca de: no-ip.com si freedns.ro stii... Iata si un tutorial al unei firme de hosting: http://ipvhost.ro/tutoriale/ns_dns/creare_dns.php P.S: Vezi daca este posibil si asa: Intri in cpanel -> subdomains, faci subdomeniu pentru serverul tau ex: cs.domeniu.com Dupa ce faci subdomeniu, tot din cpanel intri la Redirects. Selectezi de acolo cs.domeniu.com La redirect pui ip-ul serverului (asta daca ai port deafult 27015). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now