Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce sa ii faci ? Sa inteleg ca ai un domeniu, www.domeniul-tau.ro, si vrei sa-l "conectezi" cu hosting-ul ?

Daca da, trebuie sa-i setezi domeniului nameserverele primite de la 000webhost; uite si pe aici niste sfaturi: http://www.000webhost.com/forum/customer-assistance/28239-own-domain-how-set-up.html

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nu asta. am siteul hostat la 000webhost. nameserverele sunt propagate, siteul merge, dar vreau sa fac un DNS catre serverul meu de cs gen: respawn.cs-xxx.com. nu stiu cum sa fac DNS.

Posted

Acum am inteles. Nu stiu daca 000webhost permite asta (DNS Management), vezi prin cPanel daca exista vreo setare de genul Simple DNS Zone Editor/Advanced DNS Zone Editor/Add an A Record, de unde vei putea seta IP-ul serverului de Counter-Strike, de forma:

Name: aici scri doar prefixul (respawn), pentru un nume de genul: respawn.cs-xxxxx.com

TTL: 14400;

Type: A;

Address: ip-ul serverului, fara port.

Banuiesc ca de: no-ip.com si freedns.ro stii...

Iata si un tutorial al unei firme de hosting: http://ipvhost.ro/tutoriale/ns_dns/creare_dns.php

P.S: Vezi daca este posibil si asa:

Intri in cpanel -> subdomains, faci subdomeniu pentru serverul tau ex: cs.domeniu.com

Dupa ce faci subdomeniu, tot din cpanel intri la Redirects.

Selectezi de acolo cs.domeniu.com

La redirect pui ip-ul serverului (asta daca ai port deafult 27015).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.