Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am zis sa fac un topic in care sa comentam ce se intampla la Jocurile Olimpice Londra 2012. Deschiderea va fi in seara aceasta, 27 iulie 2012 la ora 23:00 in direct la TVR si cred ca si la Eurosport (nu stiu sigur).

DKto6.png

• Upvote 1

Posted

Ati urmarit festivitatea de deschidere? Cum vi s-a parut? Ce aveti de reprosat sau de laudat?

Eu am vreo 2 lucruri care nu mi-au placut:

1. Cele care purtau numele tarilor cand intrau pe stadion aratau cam urat cu baele alea agatate de ca si umeri.

2. Flaraca olimpica arata ori ca un manunchi de chibrite ori ca niste linguri, nu m-am hotarat.

In rest a fost interesant! In special Paul Mccartney

Posted

Mi-a placut scena cu "tramvaiele", pe muzica marilor trupe. Cand a ajuns la Queen, m-au luat fiori D:. A fost foarte bine organizat, ma intreb cati bani s-au bagat.

Atmosfera, ce sa mai. As fi vrut sa fiu acolo, dar daca ar fi sa aleg, tot la Tomorrowland as vrea si fiu Q____Q.

fWy1P.gif

Posted

Parca pt toata olimpiada aici intrand si infrastructura parca ziceau ca undeva la 50 de miliarde de lire sau ceva de genu.

Sporturile olimpice editia London 2012 sunt:

1. Atletism

2. Badminton

3. Basket

4. BMX

5. Box

6. Canoe Slalom

7. Canotaj

8. Ciclism pe pista

9. Ciclism pe sosea

10.Echitatie

11.Fotbal

12.Gimnastica-Trambulina

13.Gimnastica artistica

14.Gimnastica ritmica

15.Haltere

16.Handbal

17.Hochei pe iarba

18.Inot

19.Inot sincron

20.Judo

21.Kaiac canoe

22.Lupte

23.Mountain Bike

24.Navigaţie

25.Pentatlon modern

26.Polo

27.Sărituri în apă

28.Scrimă

29.Taekwondo

30.Tenis

31.Tenis de masă

32.Tir

33.Tir cu arcul

34.Triatlon

35.Volei

35.Volei pe plajă

Posted (edited)

Stiri olimpice :)

Judoka română Alina Dumitru s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 48 kg la Jocurile Olimpice de la Londra, după ce adversara sa a fost descalificată pentru un gest nesportiv. Campioană olimpică în urmă cu patru ani, la Beijing, Alina Dumitru a întâlnit-o pe cubaneza Dayaris Mestre Alvarez. În sferturile de finală, Alina Dumitru va lupta împotriva învingătoarei din meciul Munkhbat Urantsetseg (Mongolia) - Alexandra Podriadova (Kazahstan).În sferturile de finală, Alina Dumitru va lupta împotriva învingătoarei din meciul Munkhbat Urantsetseg (Mongolia) - Alexandra Podriadova (Kazahstan).

Georgeta Andurnache și Viorica Susanu s-au clasat pe locul trei în prima serie de dublu rame de la Jocurile Olimpice de la Londra și vor participa la cursa de recalificare pentru o nouă șansă de a ajunge în finala probei.

Americanul Michael Phelps s-a calificat cu mari emoţii în finala probei de 400 de mixt, după ce a obţinut doar al optulea timp în serii. Nu la fel de norocos a fost campionul european Laszlo Cech, din Ungaria, care a ratat prezenţa în cursa pentru medalii.

Prima medalie de aur de la Jocurile Olimpice de la Londra a fost câștigată la proba de tir sportiv, pușcă aer comprimat 10 metri feminin. Siling Yi din China este prima medaliată cu aur a acestei ediții a Olimpiadei.

sursa

Edited by alex008
Posted

Dupa prima zi de competitie avem 1 medalie de argint! Felicitari Alina Dumitru, care a reusit sa o castige desi era accidentata.

CpjmH.jpg

Posted

Da, dar daca te gandesti cati bani baga in sport si nu numai! La cati bani bagam noi in sport, ma mira ca avem una de argint dupa prima zi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.