Jump to content

Recommended Posts

Posted

In ultimele zile m-am lovit de termenii inbound si outbound links. Verificand sa vad daca am scris si pe forum explicatia lor am descoperit ca nu este, asadar, m-am gandit ca ar putea fi util acest articol.

Inbound Links in traducere link-uri de intrare, reprezinta link-urile care fac trimitere catre site-ul dvs. venite dintr-un alt site web; asadar, daca site-ul meu este: www.exemplu.ro, iar site-ul www.exemplu2.ro pune un link spre www.exemplu.ro, acesta va fi un link inbound sau mai simplu spus un BackLink.

Outbound Links in traducere link-uri de iesire, reprezinta toate link-urile ce pleaca dintr-un anumit site, numindu-se mai simplu si link-uri externe; asadar, pentru acelasi site: www.exemplu.ro, daca am un link spre www.exemplu2.ro, acesta este un link outbound.

Mai concret, daca eu (www.exemplu.ro) pun un link spre alt site (www.exemplu2.ro), pentru mine acest link va fi Outbound, iar pentru proprietarul site-ului www.exemplu2.ro acesta va fi un link Inbound.

inboundoutboundlinks.png

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.