Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din ce am citit pana in momentul de fata, Google isi actualizeaza algoritmii astfel incat optimizarea poate aduce mai multe daune decat beneficii... Cu toate acestea, consider ca tot trebuie facuta... un site poate creste foarte greu de la sine, in mod natural, doar din continutul adus.

Ei bine, am cateva nelamuriri, si anume, inscrierea in directoare (stiu ca nu mai are aceleasi efecte ca pe vremuri) sau advertorialele spre exemplu, sau alte metode de link building prezente si aici: , mai au efect/mai pot fi incercate, sau se risca o penalizare de genul "unnatural inbound links" (e clar ca link-urile nu sunt naturale) ?

Am inteles ca e bine ca anchorele sa fie cat mai variate pentru a evita pe cat posibil Penguin-ul, si/sau folosirea de anchore generice (), dar, din nou, intreb, mai au efect aceste metode de link building, sau, cam catre ce ar trebui sa ma/ne orientez/orientam ?

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Desigur ca inca au efect, dar nu la fel de eficient ca inainte. Presupun ca importanta mai mare acum, o are calitatea linkbuildingului si nu numarul lor.

However, citisem undeva ca aceasta metoda va muri curand. E o parte destul de importanta in SEO, deci nu cred.

fWy1P.gif

Posted

Fara indoiala ca dupa ultimele update-uri link building-ul a devenit mai periculos, putandi fi considerat o arma cu doua taisuri.

Inscriere in directoare, advertorialele precum si alte metode indicate in articolul in care sunt prezente 100 de idei, au efect in continuare, insa aceste metode trebuie utilizate cu o mai mare grija decat in trecut, unde daca un site primea brusc foarte multe link-uri nu i se intampla mare lucru, ba mai mult, crestea chiar frumos in SERPS.

Asadar, asa cum ai scris si tu, in momentul de fata, este recomandata diversificare anchorelor cat mai mult posibil, si, cat mai natural (vezi anchorele generice + link-uri de forma: numeDomeniu.ro sau www.domeniu.ro); pe scurt, este recomandat un SEO cat mai natural:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.