+PAUL-XX Posted August 11, 2007 Report Posted August 11, 2007 Mult asteptatul shooter pentru PC si Xbox 360 este gata de lansare. In aceasta saptamana Ken Levine de la Irrational Games a confirmat ca jocul BioShock este finalizat. Jocul va ajunge pe rafturile magazinelor pe 21 august pe continentul nord american. Distribuit de 2K Games, jocul este incus in categoria M de la Mature, si va costa 49.99 dolari in varianta pentru PC si cu 10 dolari mai mult in varianta pentru Xbox 360. Sursa:HIT.ro BioShock aprimit titlul de Best Action-Adventure Game la E3 2007 din partea criticilor, iar actiunea din joc se petrece in orasul situat pe fundul marii, Rapture. Fondat de un milionar excentric, Rapture este un experiment utopic care, evident, a esuat si a scos la lumina o mutime de mutatii genetice. Sursa:HIT.ro Odată cu lansarea de saptamana viitoare a jocului Madden NFL 08, urmat de BioSock, va incepe oficial marea avalansa de lansari a jocurilor anului 2007. Chiar si cu amanarea lui Grand Theft Auto IV pana in 2008, zeci de titluri pentru PC si toate consolele sunt asteptate sa se lanseze pana la sfarsitul acestui an. Cateva dintre acestea vor fi: World in Conflict, Crysis, Medal of Honor Airborne, Call of Duty 4, Hellgate: London, Halo 3, Heavenly Sword, Super Mario Galaxy, Mass Effect, Burnout Paradise, Warhawk, Super Smash Bros. Brawl, Assassin's Creed, Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction, Tony Hawk's Proving Ground, Half-Life 2: The Orange Box si The Sims 2: Bon Voyage. Sursa:HIT.ro
gaby Posted August 19, 2007 Report Posted August 19, 2007 jocul din cate am citit si am vazut mi se pare ca va fi un adevarat succes. Despre demo din cate spun cei de la XtremPC am inteles ca va aparea luni: Cat despre demo-ul de PC, asteptat astazi conform anumitor surse, 2K Games a anuntat ca nu se pune problema unei lansari atat de timpurii. Cel mai probabil, acesta va vedea lumina zilei luni, 20 august, in ajunul lansarii oficiale. Insa nici data de 20 august nu este una sigura, existand posibilitatea ca versiunea demonstrativa pentru PC sa nu apara inainte versiunii complete. http://www.xtrempc.ro/modules.php?name=Art...id_articol=7650 IGN, cunoscutul site despre jocuri i-a acordat un punctaj excelent si anume 9.7 Un review despre joc puteti citi aici: http://pc.ign.com/articles/813/813641p1.html Edit Monday 20 August: Dupa cum am spus a venit si demo-ul Bioshock pentru PC. Pentru a-l downloada click aici. Kitul demo-ului ocupa un spatiu de 1.84 GB pe HDD. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now