Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am cumparat un laptop nou care contine pe el SO linpus linux eu vreau SO windows 7, linuxul nu l-am mai instalat si am instalat direct windows 7, partitia pe care este linux nu am sters-o, fiind un laptop nou se poate ca acea partitie in afara de SO linux sa mai contina alte softuri importante, sau pot linistit sa sterg partitia? Acuma ca am instalat windowsul acea partitie nu imi apare si nu ma pot uita ce contine.

Posted

Acea partitie nu apare pentru ca este in format ext3 sau ext4, format care windows nu il poate citi.

Partitia aia oricum este ca si pierduta, poti sa o stergi linistit. (in sensu ca nu o poti accesa direct, si nici nu influenteaza cu nimic windowsu tau)

Pacat ca ai trecut direct la windows, Linpus e destul de interesant :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Sa ai instalate driverele necesare. In rest de asta, nu ai avea ce sa pierzi, ca date :)

Am un CD cu cateva drivere de unde pot fi siguur ca cele primite pe CD-ul ce a venit cu laptopul sunt toate?

Acea partitie nu apare pentru ca este in format ext3 sau ext4, format care windows nu il poate citi.

Partitia aia oricum este ca si pierduta, poti sa o stergi linistit. (in sensu ca nu o poti accesa direct, si nici nu influenteaza cu nimic windowsu tau)

Pacat ca ai trecut direct la windows, Linpus e destul de interesant :P

Deci nu as avea nici o sansa sa mai accesez informatiile din partitia respectiva

Am un CD cu cateva drivere de unde pot fi siguur ca cele primite pe CD-ul ce a venit cu laptopul sunt toate?

Deci nu as avea nici o sansa sa mai accesez informatiile din partitia respectiva

Posted

sunt toate, stai linistit. Daca chiar e ceva, intri pe net si le downlodezi de pe site (defapt asa e recomandat sa faci, sa le ai actualizate. la CD apelezi doar daca nai internet).

Partitia poti sa o accesezi usor, folosind un CD cu linux. Dar nu are rost.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

sunt toate, stai linistit. Daca chiar e ceva, intri pe net si le downlodezi de pe site (defapt asa e recomandat sa faci, sa le ai actualizate. la CD apelezi doar daca nai internet).

Partitia poti sa o accesezi usor, folosind un CD cu linux. Dar nu are rost.

ms mult, desi va fi un pic cam nasol sa le caut pe net nu poti fi nici o data prea sigur de unde downloadezi iar cei de la eta2u vad ca nu au pus undeva sa poti sa le scoti desi de acolo am luat laptopul

ceva ponturi pentru siteuri mai sigure?

Posted

pai daca sunetu merge, netu, bluetoothu.. nuti mai trebe drivere (deobicei astea merg, win7,8, au drivere generice bune).

Driveru video il iei de pe situ producatorului (AMD sau NVIDIA).

Orice alt driver mai ai nevoie, iei de pe situ producatorului. Nu te baza pe alte situri (nu dai driver bluetoot X pe google) decat daca ai motive sa ai incredere in ei.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Asa este, daca nu stii ce placa video ai, de exemplu, intri aici: , te lamuresti, dupa care, in functie de placa video, descarci driverul de pe: nVidia sau de pe AMD. In rest, asa cum a spus si GodsOtherHand, sunetul si reteaua de obicei functioneaza datorita driverelor generice cu care vine Windows-ul 7, insa daca nu functioneaza, procedezi la fel ca si la placa video, doar ca producatorul pentru placa de sunet de exemplu poate fi RealTek.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.