Jump to content

Problema Legenda Ipb 3.2.3 / Ajutor Plugin Forum Icons

Recommended Posts

Posted

Buna ziua ,am si eu o problema cu legenda de pe versiunea 3.2.3 . Am o comunitate IPB si vreau sa-i modific legenda ,dar nu pot nu stiu deunde ..forumul este nou ,si un prieten a facut legenda ,dar nu merge . uitati-va cum este in imagine ..

00313641243905582092.png

cum vedeti este legenda ...

dar..

07448054352507240798.png

nu arata culoare gradului si nu are acces la nimic uitati alta imagine ..

38208682207506415528.png

NU stiu ce sa-i fac ,dati-mi o solutie ,cum sa o sterg si sa fac legenda normal din ACP -> Members -> Managers Memebers Group ? ..

Si mai am o intrebare cum pot lua pluginul forum icons (de unde pot downloada) pentru versiunea 3.2.3 si cum il instalez ,punct cu punct ,am cautat multe tutoriale si nu am gasit nimic in care sa ma inspir, si am venit la dvs. deoarece sunteti cel mai renumit site IT din Romania . Si cred ca ma puteti ajuta ..

Multumesc anticipat .

Posted

Nu stiu daca am inteles exact ce vrei sa faci, dar, pentru a schimba culorile grupurilor de utilizatori intocmai cu cele din legenda, trebuie sa faci niste modificari, exact in: ACP -> Members -> Manage Member Groups

usergroupmanagement.png

Ai acolo un creion, in dreptul fiecarui grup de utilizatori, apesi pe el, si de acolo adaugi culori grupurilor, mai exact la Group Formatting Prefix si Group Formatting Sufix, ai aici niste exemple: How to add group prefixes in IPB

Cam asa trebuie sa arate:

Group Formatting Prefix: <span style='color:GOLD;'>
Group Formatting Suffix: </span>[/code]

Pentru Forum Icons, il descarci de aici: :link:, apoi urmezi sfaturile de aici: [color="#0000FF"][/color]

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da acolo, dar nu merg gradele deloc .. Doar gradul Administrator :) ... Super Moderator si celelalte grade nu merg ... si daca vreau sa schimb legenda nu pot , de unde pot sa o schimb ? :)

Posted

Deci daca eu sterg toate (aproape cele care nu se pot sterge) din ACP -> Members -> Manage Member Groups ,legenda tot acolo ramane ?? si gradele nu merg ,oare de ce ?

Posted

Legenda nu vad sa se bazeze pe Grupurile de Utilizatori deja create, deci, daca stergi grupurile de utilizatori (desi nu vad de ce le-ai sterge) legenda va ramane. Te-am intrebat cum adica nu functioneaza gradele ? Cum te astepti sa mearga ? Eu vad ca functioneaza, ai membrii in grupul Super Moderators, daca te referi la faptul ca nu au comenzi, nu au pentru ca grupurile sunt create cu fundul. Cel putin Super Moderatorii ar trebui sa aibe bifata optiunea "Is super Mod" din ACP -> Members -> Manage Member Groups.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.