Jump to content

Salvari Darksiders 2 - Storyline Complete Savegame

Recommended Posts

Posted

Dupa aproximativ 18 ore nemiscate (lasand nevoile la o parte :)) ), am reusit sa termin si Darksiders 2. M-am gandit ca inainte sa sterg jocul, sa postez si salvarile. Nu este complet, am terminat doar povestea si cateva questuri (unele terminate complet, altele partial).

darksiderslogo.png

Aici aveti prima salvare, inainte de ultimul boss. Practic, daca vreti sa mai contianuti voi cu celelalte questuri, daca vreti sa mai bateti in Crucible si alte chestii, luati aceasta salvare: :link:

Dupa ce bateti ultimul boss, sunteti intrebati daca vreti sa incepeti povestea iar, dar de data aceasta de la levelul 20 respectiv cu toate itemele. (desigur, totul devine mai greu)

Pentru asta, luati aceasta salvare: :link: (am facut prima parte eu, am vrut sa vad cam cat de greu este).

9k5st5.jpg

Dupa ce descarcati si dezarhivati salvarile, copiati folder-ul "Darksiders2" sau "Darksiders2+" si il puneti in: C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Games

• Upvote 2

fWy1P.gif

• 4 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.