Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor, astazi am fost sunat de un bun prieten si mi-a spus ca are o problema cu laptopul si sincer m-a depasit asa ca am decis sa apelez la voi.

Ideea este ca acum vreo o saptamana i-a aparut problema a reinstalat Windows-ul si problema a persistat. Problema e urmatoarea atunci cand spre ex citeste pe un site si da scrool dupa un timp este nevoit sa dea click pe pagina i se intampla ca si cum ai apasa pe butonul "start" de la tastatura lafel si in jocuri dupa vreo un minut jocul este bagat in bara.Sper ca am explicat problema pe intelesul vostru iar pentru nelamuriri nu ezitati sa ma intrebati.

configuratia laptopului:

I5 2430M

nVidia GForge GT 540m

HDD 750GB

Configuratia aici!

Posted

Ce-a spus Gods. Am avut un laptop care facea asa, tot ce era in fullscreen se minimaliza aleatoriu. Se pare ca problema provenea de la antivirus.

Poate fi de la orice aplicatie care ruleaza pe fundal (inchide procesele care nu-ti trebuie din Task Manager), sau chiar un virusache.

There

You may have a program/add-on/toolbar... that is "stealing focus" and causing this.

@Gabi: Greu cu tine :)). Gen, orice fereastra, dupa cateva minute, intra singur in bara de start.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.