Jump to content

Recommended Posts

Posted

de cateva zile nu ami mai apar anunturile de la adsense pe blog .. am trimis email celor de la google dar in zadar nu am primit nici un raspuns, am citit pe net ca e posibil sa fi fost banat site-ul dar ar fi trebuit sa ami trimita o notificare ori pe mail ori in contul de adsense dar.. nimic

.. acum intreb si eu daca cumva a mai avut cineva astfel de probleme si cum sa rezolvat?

Posted

Despre ce blog este vorba ?

Daca nu ti-au trimis niciun mail cum ca te-au banat si poti accesa contul de Google Adsense, nu cred ca te-au banat.

Ia in calcul si ca daca folosesti cuvinte interzise de program, de asemenea, anunturile nu mai sunt afisate pe pagina ce contine cuvintele neaceptate.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Despre ce blog este vorba ?

Daca nu ti-au trimis niciun mail cum ca te-au banat si poti accesa contul de Google Adsense, nu cred ca te-au banat.

Ia in calcul ca, daca folosesti cuvinte interzise de program, de asemenea, anunturile nu mai sunt afisate pe pagina ce contine cuvintele neaceptate.

nu mai apare nici un anunt decat spatiu liber (locul unde ar trebui sa fie) blogul este downdl[dot]com

il am de mai bine de 2 ani si niciodata nu am avut probleme

si din cate am mai citit poate fi banat doar site-ul si contul adsense sa ramana activ dar numai cu o notificare in acest sens

Posted

putin ciudat ..macar de primeam ceva o notificare .. acum un an si ceva in urma aveam alt blog iar acolo aveam un articol care nu le-a convenit celor de la google ..atunci am primit o notificare in contul de adsense in care spunea sa sterg articolu .. l-am sters si toata lumea a fost multumita .. dar acum :-? .. cu asta vreau sa spun ca .. pentru un articol s-au deranjat .. acum insa nici macar nu raspund la e-mail-urile trimise . da ca sa mai vorbim ei sunt google ..

multumesc pentru ajutor!!

Posted

In mod normal ar trebui sa primesti un email in care sa te anunte despre acest lucru...

In legatura cu email-ul trimis la ei, nu iti vor raspunde imediat, in general dureaza 1-2 zile, daca nu mai bine. Incearca sa le mai trimiti un mail; vezi formularul de aici: Pe site-ul meu a fost dezactivată difuzarea anunţurilor., si explica-le ca nu ai vrut (banuiesc ca nu ai vrut, nu ?) sa incalci in vreun fel politicile Adsense, si ca vei lua masurile necesare pentru a respecta regulile programului.

Inainte sa le dai email, uita-te putin aici: si aici: Cred că am primit o notificare eronată cu privire la încălcarea politicii. Ce ar trebui să fac?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.