Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eh, mi-a sarit in ochi pe Vplay, si dupa o zi plina de nervi si oboseala, mi-a trezit anumite ganduri si m-a linistit. Desi foarte rar se intampla in zilele noastre, transmite un mesaj destul de solid.

• Upvote 3

fWy1P.gif

Posted

Buna si mai ce? ... foarte foarte bun! Asa este defapt in realitate. Poate datorita acestor emotii/frici multe relatii nu ar fi dar oare daca nu ar ar mai fi aceste frici ar mai fi relatii? chiar genial in simplitatea lui acest scurt metraj.

Dar acuma sincer, oare cu un buna e ok? adica... daca te pierzi dupa acel buna?

Posted

Ma refeream ca, rar gasesti fete sensibile in ziua de azi, cu ochii deschisi. Dar ca sa raspund la intrebarea ta, sunt fete si fete... Sunt persoane in fata carora, daca te ratacesti, nu-si va pierde interesul ci din potriva, gaseste acest lucru dragut; dar normal, sunt si animale care nici nu te baga in seama, sau si mai rau, te i-au la misto.

Depinde foarte mult de persoana... eu, spre exemplu, am tinut in mine timp de 2 ani si la urma am regretat, din mai multe motive. Cei drept, treci peste, dar uneori inca te gandesti ce-ar fi fost daca... . Oricum, stii cum e, incercarea moarte n-are :)).

• Upvote 1

fWy1P.gif

Posted

Alex, pe mine asta m-a ajutat. Poate iti intra si tie in cap. Eu la chestii de genu (fete vorbim, nu?) am mers pe idea ca ..daca nu merge bine, oricum nu o mai vad in viata mea. Ce conteaza? (totusi, a nu se intelege ca e ok sa te porti urat sau ceva).

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.