Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am imprumutat un stick de la cineva. Dupa ce i l-am returnat zicea ca nu il mai lasa sa copie nimic. Acum observ si eu ca nu-mi functioneaza nici mie. Dupa ce am terminat cu el l-am reformatat si nu l-am mai incercat. Ce pot face? Daca il introduc il recunoaste, il pot deschide si cand dau copy/paste pe un document sau altceva fie si de 20-30kb arata bara de copiere o gramada de timp si nu se mai opreste. Daca fortez inchiderea nu imi mai recunoaste stick-ul deloc. Ce pot sa fac? Am incercat si cu easus partition sa il formatez si din fat32 in ntfs si merge 100% si cand sa apara cu fereastra aia complete apare ca au aaprut erori si tot si nu-l face ntfs si dupa nu-l recunoaste. Adica il vede dar nu-l poti deschide. Mi-a zis ca el il avea initial in NTFS si dupaia eu l-am facut fat32... oare e posibil sa-l mai recuperez daca l-am scos fara sa il dezactivez cand era in format ntfs? pe cele fat32 nu am avut necazuri (cu o exceptie). Nici macar nu-mi apare o eroare clara cum am avut pe alt stick mai deumult si anume write protected sau ceva.

Posted

daca scoti fara sai dai safe remove nu e nici o problema. Singura problema poate aparea in forma de coruperea datelor, nici decum sa nu mearga sticku.. Zici ca lai formatat si tot nu vrea? Ce model e? Cati ani are? Poate pur si simplu a murit din cauze naturale :))

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Lume lume, mare bucurie :)) Am reusit sa-l fac sa mearga :))

Nu stiu sigur, insa cum. Am tot sters si partitionat cumva cu easus partition master 9.1 Home dar imid adea erori... intr-un final dupa ce l-am scos si bagat mi-a aparut ferestruica aia de apare la windows7 si zice ca sticul are nu stiu ce problema si ca sa-l scaneze si sa rezolve problema. Am bifat cele 2 optiuni si dupaia a inviat

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.