Jump to content

Bug Si Probleme Ipb 3.3.x (Country Flag, Reputatie, Topics And Posts)

Recommended Posts

Posted

Salut,

Ca sa incepem , folosesc ipb 3.3.x si am 3 mici probleme de rezolvat:

1.312312.png

cum fac sa scap de bugul asta?

2.12121121212.png

am vazut intr-un topic mai vechi postat aici , sa intru in userinfo , am intrat dar nu mai stiu ce sa adaug sa mi arate si mie primele 2 sageti din poza .

3.123.png

pe ipb merge sa fac aceasta? daca da , cum as putea sa fac?

V-as ramane recunoscator daca m-ati ajuta. Mentionez ca folosesc ipb de vreo 7 zile :)

• Downvote 1

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Pentru prima problema, probabil nu ai setat optiunile corespunzatoare (Da / Nu) in dreptul checkbox-urilor din ACP -> Members -> Custom Profile Fields

customizefields.png

Pentru a doua problema, mai exact, pentru adaugarea numarului de topicuri si posturi, vezi acest articol:

Pentru adaugarea reputatiei, vezi: (TB) Show Reputation in User Info 3.1.0 sau (MW32) Reputation In User Info Pane 1.2.0

Pentru adaugarea tarii, vezi:

Pentru a treia problema, poti adauga mai multe campuri la informatiile utilizatorilor, folosind tot Custom Profile Fields (adaugand aici mai multe campuri de completat).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

iti multumesc de ajutor , dar la punctul 2 mai am o problema .

imi arata acum

posturi 2412232332

90 topicuri

cum inversez sa mi arate "topicuri 90" si nu invers ?!

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

manual .

www.gamelife.ro

Posted

Super :D, atunci modifica codul:

<center><php>$topics=ipsRegistry::DB()->buildAndFetch(array('select'=>'count(*) as topics','from'=>'topics','where'=>"starter_id=".$author['member_id']));</php>Topics {$topics['topics']}</center>
in
<center>Topics {$topics['topics']}<php>$topics=ipsRegistry::DB()->buildAndFetch(array('select'=>'count(*) as topics','from'=>'topics','where'=>"starter_id=".$author['member_id']));</php></center>

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

sa nu razi dar

2131312123.png

www.gamelife.ro

Posted

Pai l-ai pus de doua ori. Sterge-l pe cel care nu iti convine.

gresisem eu . MS mult de ajutor . Te-am cam batut la cap dar e enervant ipb asta pana invat mici trucuri .

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.