Jump to content

The International Dota 2 Championships, 2012

Recommended Posts

• Moderators
Posted

VALVE is proud to host

THE INTERNATIONAL DOTA 2 CHAMPIONSHIPS, 2012

seattle.jpg

This Summer, the top sixteen Dota 2 teams in the world descend upon Seattle to compete for the 2012 Championship Title. Three days of double-elimination bracket gameplay await both players and fans, culminating in Sunday's best-of-five Grand Finals. Watch the event in-person at Seattle's famed Benaroya Hall or stream every minute of the action in Dota 2 and online at dota2.com!

Am tot vrut sa postez cateva lucruri despre asta saptamana trecuta, dar se pare ca n-am avut timp.

In seara asta incepe cel mai mare concurs international de Dota 2. Premiul cel mare ? 1 milion de dolari pentru echipa castigatoare. Concursul este la a 2-a editie, desi jocul nu a iesit oficial, nu este complet, si este inca in BETA.

Ca sa va faceti o idee cam care e diferenta intre acest campionat si celelalte, pai, cel mai mare premiu pana acum a fost 200.000 dolari (per total), castigatorii primeau premiul cel mare de 100k iar urmatoarele echipe mai primeau si ele. A intrat valve tare pe acest segment si ofera 1 milion de dolari. Este o suma imensa in comparatie cu alte campionate de jocuri/sporturi de genul asta. Da, am folosit cuvantul "sport-uri", pentru ca, pentru cei care nu stiati, multe din jocurile de strategie, rpg, sau similare, cum sunt Warcraft, Starcraft, Dota, sunt sporturi nationale in Asia. Sunt foarte importante pentru ei, companiile de electronice, au echipele lor proprii, organizeaza concursuri si asa mai departe.

In orice caz, Campionatul International de anul acesta este foarte bine cotat si va avea un succes foarte mare dupa parerea mea. Cine detine un cont steam cu beta key de dota 2 poate vizualiza live meciurile campionatului international. Eu unul sunt placut impresionat de unde s-a ajuns cu acest mod de dota (de unde a plecat), e incredibil cat de bine a fost facut si cat de bine a prins la public.

Mai multe detalii: AICI

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.