Jump to content

Recommended Posts

Posted

So, m-am gandit sa-mi actualizez versiunea dar, desigur, nu am citit instructiunile de instalare, in care spunea ca trebuie folosit doar un Serial number, si anume cel pentru versiunea Studio. Eu am folosit pentru toate, si pentru Broadcast, Prime si Visualize (diferente). Dupa ce am citit chestia cu serial number, am dat sa reinstalez, dar, ca sa-mi creasca tensiunea, imi vede setarile deja facute, cele de la prima instalare, prin urmare pune direct versiunea Broadcast. Probabil ca au ramas setarile din cauza userului, n-am idee.

FOJ1X.gif

Tre' sa fie vreun log ce contine tot, sau registru, no clue; cum gasesc si cum scap de el? Sa fie clean, ca si cand l-as instala pentru prima oara.

fWy1P.gif

Posted

cand dezistalezi fa-o cu programul revo unistaler... iti sterge absolut toate urmele lasate. Incearca o curatare cu ccleaner si poate dupa aia nu iti mai recunaoste vehile setari

Posted

Am facut si asta, still nothing.

Aaaa, turbez. Am facut un nou user, am instalat versiunea Studio, si ca sa vezi, s-a instalat si pe userul meu dar, desigur, versiunea Broadcast. Fuck off.

Sa-nteleg ca n-are nimeni vreo idee?

fWy1P.gif

Posted

hmm. also aici

http://forum.cgpersia.com/f32/cinema-4d-r12-installing-uninstalling-reinstalling-please-help-me-24724/

pun asa pt ca "please" se transforma in emoticoi deala

mai jos. scrie ceva. for windows.Nush daca merge, si sunt cateva chestii ce nu vad ca nus membru. check em out :D

After u finish install the c4d and its on C4D Broadcast

- close program

- click start > run > regedit

- Click F3

- search for " MC4D "

- Delete " 13pIN "

- and open the Program/Software again

- it will ask you for the key

- input all your keys

- make sure u set the key of Cinema 4D firts

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, am gasit si eu ala, mi-a mers... dupa trei incercari. Defiecare data cand stergeam acel fisier (care apropo, si-a schimbat numele mereu, 13pIN-> 22pIN-> 19pIN-> 100pIN), crea "alta versiune". Gen, dupa ce am sters prima data, versiunea a devenit Visualize, a 2a oare Prime si in final Studio. Presupun ca are legatura cu ordinea in care am scris serialele la prima instalare. (nu a trebuit sa scriu niciun key, btw, doar delete si start la program)

Anyway, pare ca merge. Danke God, am sa-ti fac ceva mai aparte :)).

fWy1P.gif

Posted

Se putea? :)) Am stricat altele incercand sa o rezolv pe asta. Am dat de vreo 3, 4 ori sa-mi curete registrii. Daca ii modific acum, dupa restart, nu se aplica :)). (gen, dupa curatare, a readus la normal, si am incercat sa-l refac... de unde, isi revine singur). Nici mouse acceleration nu-l mai vrea.

No ca transpir, trebuie instalare curata, merge si ca naiba.

fWy1P.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.