Jump to content

Recommended Posts

Posted

Astazi am modificat unele lucruri pe forum la mine(bara de maintitle,etc) si se pare ca nu vad modificarile pana nu sterg cacheul la chrome.

Am incercat sa curat si cacheul la forum dar degeaba.Ma intreb,fiecaremembru trenuie sa curete cache ca sa vada modificarile?Ce pot face?

Edit: Si inca ceva.Scuze,dar nu merge edit.Cum pun si eu iconite diferite la forum.De ex la o categorie sa fie alta,la alta,alte icnite.Cele de langa titlu din partea stanga.

Inca ceva.Am pus mai demult o redirectionare de pe pagina princiala pe o pagina html .Si acum am sters redirectioanrea si tot acolo duce membrii.Trebuie sa-si curete cache ca sa mearga.

Posted

Uita-te in ACP -> Support, si vezi daca nu cumva ai PHP Safe Mode pe ON, mi s-a intamplat ceva asemanator din cauza acestei optiuni. Daca e pe ON, contacteaza-i pe cei de unde ai gazduire si roaga-i sa-l puna pe OFF, iar problemele vor disparea.

Pentru iconite, vezi:

P.S: Incearca si un Recache and Rebuild din ACP (Tools and Settings -> Cache Management).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.